Slovenske Novice

Sproščene energije

-

Globoko vdihnite in se sprostite na zadnji razmeroma miren dan, saj nas potem čaka nekaj turbulenc. Luna je v odprtem vodnarju, čas je za druženje in zanimive razprave. Šele zvečer naredi kvadrat z Jupitrom, ne pretiravaj­te s hrano, opojnimi snovmi in užitki. Čustveno ne dramatizir­ajte.

VODNAR

Pretekli dnevi so vam dali misliti in naučili ste se nekaj pomembnih življenjsk­ih lekcij. Zdaj jih uporabite v življenju in ga tako obogatite. Razbijte mentalno meglo, v katero ste zaviti.

RIBI

Zbudili ste se z občutkom, da svoje poklicne poti niste izbrali sami, ampak ste dovolili, da vplivajo na vas. Analiziraj­te dosedanjo pot z vseh zornih kotov in poskušajte ugotoviti, česa si želite.

OVEN

Čeprav so vaše želje skromne narave, to ne pomeni, da niso pomembne. Kar vas trenutno motivira, je manj egoistično in bolj povezano s skupnostjo. Povežite se z osebami, ki imajo enake vrednote.

BIK

Spremenili ste se in za sabo pustili mnoge. Ne morejo se vsi spreminjat­i z enako hitrostjo kot vi, vendar pravi prijatelji ne bodo imeli težav s tem, kakšna oseba ste postali. Ne pozabite se jim zahvaliti.

DVOJČKA

Sprijaznit­i se boste morali s tem, da igrate vlogo starša v odnosih. Vi postavljat­e meje, organizira­te stvari in prevzemate odgovornos­t. Na srečo vas najbližji podpirajo tam, kjer ste najbolj krhki.

RAK

S partnerjem sta se odločila na novo premešati karte. Premor v vajinem odnosu je bil nujen prehod na poti do večje intimnosti. Vajina zveza je na pravi poti in bo še napredoval­a in se razvijala.

LEV

Ne morete poenotiti svojega mnenja s sodelavci in vse bolj se razhajate. Morda bi morali razmisliti o delu, kjer boste sami svoj šef. To bi sicer prineslo nekaj tveganja, vendar so možne koristi velike.

DEVICA

V preteklih tednih ste bili neodločni in niste mogli sprejeti nobene odločitve. Obremenjev­ali ste se zaradi napak. Zdaj, ko se zavedate preteklost­i, se boste samozavest­no soočili s prihodnost­jo.

TEHTNICA

Fizično ste pripravlje­ni in polni energije, da se spopadete z vsem, kar vam pride nasproti. Srečali se boste z izzivi, ki lahko spremenijo mnenje o namenu življenja. Predani boste vsemu, kar počnete!

ŠKORPIJON

Končno se boste osvobodili spon dvoma o svoji presoji. Na srečo je pretok energije vzpostavlj­en, in čeprav boste potreboval­i nekaj dni, da si ponovno opomorete, ste na poti okrevanja.

STRELEC

Sprejmite vabilo na dogodek in izkoristit­e priložnost, da spoznate ljudi, ki vam lahko pomagajo pri karieri ali delajo nekaj, kar vas zanima. Pridružite se pogovorom, govorite iz srca in uživajte!

KOZOROG

Zažareli bodo navdušenje, entuziazem in jasni cilji. Zagotovo se boste spraševali, od kod vse to, saj se od včeraj ni nič spremenilo. Ne izgubljajt­e časa s tem, ampak sprejmite, kar ponujajo zvezde.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia