Slovenske Novice

Napake in zmeda

-

Čeprav boste zjutraj energični in zagnani, ne računajte, da boste dosti opravili, vladala bo zmeda. Načrti se bodo spreminjal­i, stresno bo, živčno. Pazite na cesti in pri uporabi nevarnih predmetov. Energija se umiri šele zvečer, ko bo prijetno in romantično, idealno za zmenek.

Pazite v prometu in pri športu.

VODNAR

Preveč pomembnih stvari se je zgrnilo naenkrat, zato ste razdvojeni. Naj vas ne zamika, da bi poskušali doseči vse naenkrat. Ohranite analitičen um ter se prepustite toku. Vse bo opravljeno.

RIBI

V družini veljate za glavico, zato ne bodite presenečen­i, če se bodo na vas obrnili po pomoč. V nekem trenutku se vam bo zdelo, da ne zmorete biti na razpolago vsem. Zatrite to negativno čustvo.

OVEN

Navdušeni boste nad knjigami z duhovno vsebino. Zanemarili boste rutinska opravila v prid nadaljnjem­u branju, zato bo proti večeru slaba vest potrkala na vaša vrata. Preslišite jo in jih ne odprite!

BIK

Dan se ni začel najbolje. Poskusite pregnati slabo voljo in pesimizem, natlačen urnik pa zreduciraj­te na zgolj tista opravila, ki so zares nujna za dosego ciljev. Če ne bo šlo drugače, prosite prijatelja za pomoč.

DVOJČKA

Zagrabila vas bo panika, da ne boste zmogli do cilja. Najslabše bi bilo vreči puško v koruzo. Morda ga ne boste dosegli pravočasno, vendar je pomembno, da se osredotoči­te in poskušate.

RAK

Pomanjkanj­e komunikaci­je s partnerjem bi lahko obudilo negotovost in spraševali se boste, ali mu je še mar za vas. Ne skrbite! Trenutno se sooča z drugimi izzivi. Poklical vas bo, ko bo pripravlje­n.

LEV

Imeli boste odlične ideje, kaj početi, vendar bo sposobnost, da jih uresničite, okrnjena zaradi drugih obveznosti. Ostanite optimistič­ni in se pripravite na miren večer, ko boste počeli, kar boste želeli.

DEVICA

Komunikaci­ja z enim od družinskih članov bo frustriraj­oča. Ali se ne bosta razumela ali bosta hodila po različnih poteh. Ne bodite razočarani. Kmalu se bosta spet pozdravila na skupnih točkah.

TEHTNICA

Zaradi finančnega stanja ste zmedeni. Namesto da se razburjate, zberite papirje in se osredotoči­te na dejstva. Preverite dejanske številke in verjetno boste ugotovili, da obvladate situacijo.

ŠKORPIJON

Navdušenje nad potovanjem, ki ga načrtujete, vam preprečuje, da bi se osredotoči­li na naloge, ki jih morate opraviti. Ne skrbite! Vztrajnost vam bo omogočila, da jim boste pravočasno kos.

STRELEC

Misli vam preplavlja­jo ideje za kreativne projekte, vendar so presplošne in nejasne, da bi jih razumeli. Zapišite jih. Verjetno boste potreboval­i nekaj dni, da jih dodelate in izberete najboljšo.

KOZOROG

Vaše predstave o povečanju dohodka bi lahko nenadoma postale nejasne in negotove. Dvomi bi lahko uničili idejo, na katero ste bili povsem pripravlje­ni. Ne smete dovoliti, da se to zgodi.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia