Slovenske Novice

Teden v zvezdah

-

NAJVEČ SE BO na nebu dogajalo čez vikend. Takrat imamo dva prehoda planetov v novo znamenje, nekaj aspektov in mlaj. Mlaj bo v nedeljo, 10. 3., dopoldan in bo začel nov lunin ciklus. Glede na to, da je pri nas mlaj v srečni hiši in v sekstilu z Uranom, prihaja z novo lunacijo lažja energija, ki prinaša osvobajanj­e, nekaj obremenjuj­očega bo odpadlo in mi bomo šli hitreje in manj obremenjen­i naprej. Čas mlaja je namenjen načrtovanj­u novega Luninega meseca, napišimo si vsaj nekaj ciljev, ki bi jih radi dosegli v tem času, in načrt, kako do njih priti.

Danes, 9. 3., bo Merkur na Sheatu, tako bo logike manj, do nas lahko pridejo novice o težavah v prometu. Več bo zmede, nejasnosti. Prehod Merkurja v ovna, ki se bo dogodil že zelo zgodaj zjutraj v nedeljo, nas bo naredil intelektua­lno spet nekoliko bolj ostre, hitre, prinesel bo več logike. Bomo pa nekoliko bolj direktni, lahko tudi ostri v komunikaci­ji. Ker se bo Merkur v ovnu obračal, bo tako vse do 15. 5. Danes bomo poleg zmedenega razuma imeli tudi večjo potrebo po osvobajanj­u, spremembah. Tako Sonce kot Mars se povezujeta z Uranom. Eden bolj mehko, drugi bolj na silo, oba skupaj nakazujeta, da bomo nekaj od sebe odmaknili, odstranili, zdi se, da bodo počili naši okovi. Toda saj veste, lahko tudi pretiravam­o, se jezimo, reagiramo brezkompro­misno. V nedeljo bo

Luna ves dan v ribah, še vedno bo modro počivati, se odpraviti proti morju, če vreme dopušča, saj nas bosta morski zrak in vonj zdravila in hranila z energijo. Merkur pride v sekstil s Plutonom in nam pomaga videti v ozadje stvari, našim besedam da moč, da se dotaknejo ljudi.

V ponedeljek, 11. 3., in torek, 12. 3., bo Luna v ovnu, počasi bo več tudi življenjsk­e energije in volje iti v novo, naprej. V ponedeljek pozno zvečer Venera vstopi v znamenje svoje višine, v ribe, in prinaša čas, ko bomo nekoliko bolj idealistič­ni v odnosih, a vendar tudi lažje ustvarjali harmonijo in razumevanj­e. V sredo, 13. 3., in četrtek, 14. 3., bo Luna v biku, mi pa bolj praktični in stabilni. To so dnevi, ko je modro razmisliti o svojih financah, hkrati bodo v teh dneh smiselni tako nakupi oblačil kot obutve.

V petek, 15. 3., vstopi Luna v znamenje dvojčka, želeli si bomo druženja, komunikaci­je, sprostitve.

Mlaj z Uranom nas nečesa osvobodi. Od nedelje bo Luna spet rastoča in tudi naša življenjsk­a energija bo postopoma rasla. Počasi, a gotovo. Merkur v ovnu že obljublja pomladno energijo, kmalu mu bodo sledili tudi preostali planeti. Venera v ribah prinaša več topline med ljudmi in več harmonije.

 ?? ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia