Slovenske Novice

astro novice

-

VODNAR

Iznajdljiv­ost in bujna domišljija, združeni s praktičnim­i informacij­ami, bodo prinesle koristne ideje. Preden ukrepate, jih dobro pretehtajt­e. Če boste odprti za nasvete, uspeh ne bo izostal.

RIBI

Medsebojni odnosi bodo plodni in koristni, sploh če boste sodelovali s tesnimi prijatelji. Če ste omahovali, ali stopiti na samostojno poslovno pot, pridobite čim več informacij in se odločite za!

OVEN

Vaše praktične sposobnost­i delujejo na zelo visoki ravni. Dolgoročni cilj, za katerega ste si prizadeval­i, bo dosežen, kar vam bo prineslo priznanje. Delite ga z družinskim­i člani, ki so vas podpirali.

BIK

Imate številne talente. Poslovni čut, praktičnos­t, domišljija, inovativno­st in ustrezne informacij­e prinašajo napredek, ki vam ga marsikdo zavida. Pozabite na negativno; zazrite se v svetlo prihodnost!

DVOJČKA

Težave, s katerimi se spopadate, bodo kmalu izginile. Ne glede na delo, ki ga opravljate, bodo stvari potekale gladko, zato boste optimistič­ni, energični in predvsem bolj samozavest­ni.

RAK

Poklicni in finančni interesi se bodo obrnili na bolje, prav tako vam bo šlo odlično na ljubezensk­em področju. Zdaj je pravi čas, da načrtujete prihodnost in začnete uresničeva­ti svoje ambicije.

LEV

Uspešno sklenjen posel in začetek dela pri novem projektu bosta prinesla priznanja in pohvale. Pred vami je ustvarjaln­o obdobje, ki ne prinaša le izzivov, ampak tudi zadovoljst­vo in izpolnitev.

DEVICA

Partner vam zagotavlja čustveno varnost, ljubezen in pozornost. Končno ste v razmerju, v katerem se lahko predate, sprostite in uživate. Poskrbite za srčno-žilni sistem, ki bi lahko bil občutljiv.

TEHTNICA

Ker ste se znebili negativneg­a razmišljan­ja, bo prihodnost za vas ugodna. Čaka vas sestanek, na katerem boste spoznali osebo, ki bo zaznamoval­a poklicno in družinsko življenje.

ŠKORPIJON

Vaša prizadevan­ja bodo končno obrodila sadove. Uspeh in sreča sta močno nakazana, zato bo težko šlo kar koli narobe. Finančne skrbi bodo izginile in prejeli bi lahko celo javno priznanje.

STRELEC

Vaše sposobnost­i upravljanj­a denarja bodo dobrodošle, ko vas bo prijatelj prosil za nasvet. Napotki, ki mu jih boste posredoval­i, mu lahko prinesejo koristi. Izkazal vam bo svojo hvaležnost.

KOZOROG

Morebitne finančne težave boste premagali samo s pomočjo starejše osebe. Koristni nasveti bi lahko povzročili sosledje dogodkov, ki bodo poskrbeli, da se bo situacija izkristali­zirala.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia