Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 11. 3.

Luna v ovnu bo delovala kot budilka. Iz trenutka v trenutek bo več energije in začutili bomo željo po akciji. Ker je Luna še zelo mlada, ne pričakujmo preveč, a če se le da, pojdimo na sprehod, bodimo fizično aktivni, začutimo telo, mišice, to nam bo izboljšalo dan. Venera na koncu znamenja ni idealna za nove ljubezni, obljublja pa ustvarjaln­i navdih.

Torek, 12. 3.

Venera je že v ribah, v odnosih se bomo umirili, namesto da bi ljudi videli take, kot so, jih bodo naše oči nekoliko olepšale. Potovanje Venere po ribah prinaša več miru, harmonije, več ustvarjaln­ega poriva. Luna je tudi ta torek v ovnu in nas spodbuja k delu, akciji, športu.

Sreda, 13. 3.

Luna v biku se vztrajno bliža prelepemu Jupitru, in čeprav ga bo objela šele v poznih nočnih urah, bomo spodbudno energijo čutili ves dan. Luna v biku je koristna za finančne premisleke, dobre nakupe oblačil, hrane, parfumov, obutve. Eden bolj konstrukti­vnih dni v tem Luninemu mesecu.

Četrtek, 14. 3.

Luna v biku in Sonce v paraleli z Neptunom spodbujata kreativnos­t in nas kličeta, da v življenju tudi uživamo, smo pozorni na lepote, ki nas obkrožajo, se sprostimo. Na delovnem mestu bomo z mirom, natančnost­jo in rutino naredili največ. Merkurjev polkvadrat z Marsom nas lahko naredi neučakane in besedno preostre. Toda če se naslonimo na energijo Lune v biku in delamo stvari v skladu s tradicijo in rutino, nam ne bo hudega.

Petek, 15. 3.

Luna prestopi v dvojčka, čutili bomo več energije, ne bomo znali biti pri miru. Potreboval­i bomo komunikaci­jo, druženje, spremembe, gibanje. Pojdimo med ljudi, dovolimo si nekaj odklopa in malo igrivosti. Po otroško se igrajmo, smejmo, koga nasmejmo, da nam bo vsem lažje.

Sobota 16. 3.

Bližamo se prvemu krajcu z Neptunom, tako je lahko več zmede in nejasnosti. Luna je še vedno v dvojčkih, lahko nas nosi predaleč v neodgovorn­ost. Prav je, da se družimo, pogovarjam­o in veselimo, a hoteli bomo videti stvari lepše in boljše, kot so, kar lahko prinese razočaranj­e. Noč nas lahko odpelje v kak ekstrem pobega, z alkoholom ali kako drugače.

Nedelja, 17. 3.

Jutro bo še z Luno v dvojčkih, več bo nemira in kaosa. Ob desetih prestopi v svoje znamenje in prinese več miru in sprejemanj­a. Nedelja je idealna za obisk svojih, objeme in smeh, klasično nedeljsko kosilo in valjanje po kavču z najbližjim­i. V duhovnem pogledu bo zaradi konjunkcij­e Sonca in Neptuna izjemno svet dan, ko lahko pridemo v posebna stanja miru brez misli in v jasnino svoje notranjost­i.

 ?? ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia