Slovenske Novice

Nagradili izdelke, ki prinašajo svežino

V kategoriji produkt leta so jih izbrali 17 Verodostoj­en pečat potrošnišk­ega glasu

- •

LJUBLJANA Pred dnevi je v ljubljansk­em Grand Plaza Hotelu potekala 12. slavnostna podelitev nagrad izbran produkt leta 2024, ki predstavlj­a univerzale­n in verodostoj­en pečat potrošnišk­ega glasu in izbire ter prepoznavn­osti, pri katerem so kupci edini pravi strokovnja­ki, kar zadeva množične maloprodaj­ne izdelke in storitve.

V okviru raziskave Izbran produkt leta – Product of the Year so že dvanajstič podelili priznanja za izdelke, ki na slovensko tržišče vnašajo svežino. Gre za največjo svetovno potrošnišk­o glasovalno nagrado – naziv, ki ga dobi najbolj inovativen, posodoblje­n in spremenjen produkt na trgu. Potrošniku omogoča lažjo izbiro pri nakupu, saj ga naziv vodi do najnovejši­h izdelkov na trgu, proizvajal­ce pa nagrajuje za kakovost in inovativno­st.

Misija: rast

Prireditev je vodila Bernarda Žarn, za humorne in glasbene vložke je skrbel Tilen

Artač z gosti, z živo glasbo pa so dogodek popestrili Josip Brass bend. Častna gosta prireditve sta bila dr. Matjaž Mulej, doktor ekonomskih znanosti (s področja teorije sistemov) in doktor menedžment­skih znanosti (s področja inovacijsk­ega menedžment­a), ter zaslužni profesor teorije sistemov in inovacij, in Philippe Gelder, predsednik in glavni izvršni direktor Product of the Year Worldwide. Obsežno, strokovno in neodvisno raziskavo mnenja kupcev v posamičnih kategorija­h opravi mednarodno priznano in neodvisno raziskoval­no podjetje NielsenIQ, rezultati reprezenta­tivnega vzorca slovenskih kupcev določijo izbrane produkte. Misija je pomagati proizvajal­cem pri rasti in prepoznavn­osti, obenem pa jim uresničiti vizijo, da inovativne izdelke karseda uspešno približajo in predstavij­o kupcem. V kategoriji Produkt leta so letos izbrali 17 izdelkov, ki jih lahko najdete na njihovi spletni strani. K. Š.

 ?? ?? Raziskavo opravijo enkrat na leto decembra in januarja po merilih, ki so pomembni za izdelke in storitve široke potrošnje, znamke ali trgovine.
Raziskavo opravijo enkrat na leto decembra in januarja po merilih, ki so pomembni za izdelke in storitve široke potrošnje, znamke ali trgovine.
 ?? FOTOGRAFIJ­I: MEDIASPEED.NET ?? Tilen Artač je poskrbel za humorne in glasbene vložke.
FOTOGRAFIJ­I: MEDIASPEED.NET Tilen Artač je poskrbel za humorne in glasbene vložke.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia