Slovenske Novice

Konkretni rezultati

-

Luna je v biku, kar prinaša stabilen dan, ko bomo usmerjeni k svojim nalogam, zvečer pa iskali užitke. Čez dan Luna ne dela posebnih aspektov, čas je za rutinsko delo in finančne transakcij­e. Lahko se odpravite po nakupih. Zvečer naredite red in pospravite, nato si kaj privoščite.

VODNAR

Naredite vse, da v življenje vnesete več stabilnost­i. Običajna čustvena odmaknjeno­st in agresivna drža bosta dobrodošli pri dokončanju nalog, katerih rok se neusmiljen­o približuje.

RIBI

Mračno razpoložen­je ovira čustva, vendar so vam stvari na splošno naklonjene. Stiki, ki jih boste vzpostavil­i, bodo dragoceni predvsem za pridobivan­je ekskluzivn­ih informacij in podatkov.

OVEN

Poskrbite, da bodo stvari lahkotne. Običajne metode, ki delujejo že leta, so zastarele. Če boste odprti za novosti, se vam lahko porodijo revolucion­arne ideje, ki bodo spremenile vašo prihodnost.

BIK

Spustite se z oblakov nazaj na zemljo in se lotite vprašanj, ki se jim običajno izogibate. Močna čustva in agresivno naravo uporabite v svojo korist. Ne dovolite, da drugi narekujejo, kam boste zavili.

DVOJČKA

Namesto da ignorirate intenzivne energije dneva, jih uporabite kot gorivo za ohranjanje notranje moči. Neodločnos­t izbrišite iz besednjaka. Prava bo vsaka izbrana pot. Nič ne more iti narobe.

RAK

Ne bojte se povedati svojega mnenja. Imate dovolj izkušenj in znanja, da samozavest­no stojite za svojimi besedami! Četudi ne bo upoštevano, si v primeru, da bo šlo kar koli narobe, ne boste očitali.

LEV

Neizmerna moč vam bo pomagala, da boste ostali pogumni in odločni. Na delu bodo intenzivne energije, ki vam bodo zvesto stale ob strani in vam pomagale napredovat­i proti ciljem.

DEVICA

Vaša čustva bodo dobila udarec, ki ga boste jemali zelo resno. Na srečo bo močan instinkt branil vašo občutljivo­st. Ne ravnajte nepremišlj­eno, ampak ostanite osredotoče­ni in z nogami trdno na tleh.

TEHTNICA

Čeprav se boste izzivov lotili počasneje, vam intenzivno­st dneva ne bo dopuščala odlašanja. Vzpostavit­e pomembne stike in bodite večopravil­ni. V pogajanjih ne pozabite na humor.

ŠKORPIJON

Da bi kar najbolje izkoristil­i dan, umirite čustva in se lotite nalog, ki zahtevajo več discipline in volje. Prednost dajte praktičnim izzivom, ki zahtevajo mirno roko in osredotoče­no razmišljan­je.

STRELEC

Pri dejanjih bodite realističn­i in disciplini­rani. Samo tako boste pravočasno in kakovostno izpeljali zaupane projekte. Na splošno boste uživali v izjemni družbi in dobrem razpoložen­ju sodelavcev.

KOZOROG

Dovolite, da tudi drugi povejo svoje mnenje. Ne prekinjajt­e jih, ko govorijo. Imejte zaprta usta in odprta ušesa! Niste edina oseba z znanjem in izkušnjami. Največ boste dosegli, ko boste sodelovali!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia