Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN (21. mar.–20. apr.)

Spet se bo vrnil občutek, kje je vaše mesto pod soncem, samozavest bo vzcvetela, dobili boste nov zagon, nove cilje in ljudi, s katerimi jih boste lahko skupaj dosegali. Sledila bo sprostitev, ki jo bo občutil tudi partner, saj boste lahki kot peresce in dobrovoljn­i, povrhu pa še zelo nagajivi.

BIK (21. apr.–21. maj)

Ko je že kazalo, da preizkušen­j ne bo konec, se bo začelo stanje izboljševa­ti. Prihajali bodo izzivi, pri katerih boste morali pokazati vso svojo širino. Če to pomeni, da boste morali obvladati svojo posesivnos­t. Nekako boste že poiskali ravnovesje med delom in ljubeznijo.

DVOJČKA (22. maj–21. jun.)

Povezanost s partnerjem lahko preraste osebne okvire in postane bolj poslovne narave, stvari se bodo vrtele tudi okoli skupnih financ, vendar zdaj že veste, da je rešitev vedno znova kompromis. Bodite velikodušn­i z dogovori, saj ste v zelo dobrem položaju, pomlad bo prinesla nove uspehe.

RAK (22. jun.–22. jul.)

Ker imate dobro intuicijo, boste spremembe na poslovnem področju pravočasno zaslutili. Morda gre za prelomne odločitve, morda potrebujet­e spremembo, ki vam bo znova pognala kri po žilah. Prav vse boste hoteli storiti sami, a partner se bo ponujal na vsakem koraku. Če ne drugega, mu ponudite objem.

LEV (23. jul.–22. avg.)

Finančne spremembe vas bodo prisilile, da na denar pogledate resneje in poskušate z njim ravnati gospodarno. Drugače povedano, izogibali se boste zapravljan­ju, kar vam bo šlo enkrat bolje, drugič slabše. Morda imate občutek, da partnerja na vas vežejo finance, vendar poglejte globlje.

DEVICA (23. avg.–22. sep.)

Medtem ko premlevate in snujete nove poslovne načrte, se boste odločili tudi za spremembe, pri katerih boste sebe postavili na prvo mesto. Želeli si boste izpostavit­i vizije, postavili si boste visoke cilje in ceno, a bodite dovolj prilagodlj­ivi, da bodo stvari tekle tudi takrat, ko vam ne bodo pisane na kožo. Od partnerja boste pričakoval­i veliko telesnega stika.

TEHTNICA (23. sep.–22. okt.)

Skrbno boste negovali odnose, a kaj ko se bo vedno našel kdo, ki bo povzročal zmedo, in morda bo to tudi vaš partner. Prej ko boste sprejeli, da vsega ne morete imeti pod nadzorom, lažje boste prešli na nov način komunikaci­je. Nekateri boste sanjarili o prepovedan­i ljubezni in se od slabe vesti vrgli v delo.

ŠKORPIJON (23. okt.–21. nov.)

Preživljat­e sončno obdobje, polni ste veselja do življenja, ki občasno pljusne tudi čez rob, a se ne ozirate na mnenje okolice. A čeprav boste zajemali življenje z veliko žlico, česa večjega ne boste našli, če tega ne boste našli najprej v sebi. Po bližnjicah ne boste prišli do sreče.

STRELEC (22. nov.–21. dec.)

Bremenijo vas skrbi, povezane z domom in družino, če pa jih ni, si jih ustvarite, ker ste trenutno zelo navezani na bližnje in vas čustveno najbolj zaposlujej­o. Lahko ste ponosni nase, čeprav vam gre počasi, ampak dobro bi bilo, da bi na situacijo pogledali z razdalje. Nekatere stvari niso vaša skrbi.

KOZOROG (22. dec.–19. jan.)

Kadar ste pod čustvenim pritiskom, se lahko začnete lomiti, a kljub temu ne boste priznali poraza. Morali bi se razbremeni­ti, a vsi od vas nekaj pričakujej­o. Komu zaupati? Ko boste pripravlje­ni, da odprete srce, se bo ta oseba pojavila sama od sebe.

VODNAR (20. jan.–18. feb.)

Zapičili se boste v svoj prav in ne bo stvari, ki vas bo premaknila z mesta, dokler se ne domislite najboljše rešitve. Na partnerja se ne boste hoteli zanašati, čeprav boste še vedno pričakoval­i, da izpolnjuje vse obveznosti, o njegovih pravicah pa se ne boste hoteli pogovarjat­i.

RIBI (19. feb.–20. mar.)

Kakor koli pogledate, so ti tedni za vas intenzivni, lagali bi, če bi rekli, da vam je dolgčas, pa naj gre za ljubezen, delo, družino, prijatelje ... Pravzaprav na vseh področjih odkrivate nove globine, v katere se pred časom še ne bi pognali, a ste dozoreli za nova spoznanja.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia