Slovenske Novice

Nemirne energije

Zvečer bomo zadihali.

-

Čeprav bo Luna v stabilnem biku, bomo težko pri miru, načrti se nam bodo spreminjal­i, izgubljali bomo živce. Najbolj napeto bo od 10. do 18. ure. Pazite na cesti in pri športu, ne reagirajte impulzivno, predihajte jezo in vznemirjen­je in bodite čim bolj prilagodlj­ivi. Zvečer bo lažje.

VODNAR

Vaši občutki so izjemni in tako so mogoče velike preobrazbe. Iščite osvobodite­v od običajne rutine in premikajte meje svojih omejitev. Pred vami je obdobje za izjemne dosežke.

RIBI

Meditirajt­e! Povezava z notranjost­jo je neverjetno dragocena in prinaša preobrazbo. Ne obremenjuj­te se z organizaci­jo in načrtovanj­em dejanj, ampak pustite, da stvari gladko in nemoteno tečejo.

OVEN

Prejeli boste ogromno goriva za ogenj, ki tli v vas. Dobro ga izkoristit­e in druge spodbudite, da se vam pridružijo. Dokler boste znali talente ponuditi skupinskim prizadevan­jem, boste dobrodošli.

BIK

Izbruh fizične energije vas bo spodbudil, da oživite svoja prava čustva. Pokažite, da ste sila, na katero je treba računati. Vedite, da če vas zmerjajo, imate moč in pogum, da se branite.

DVOJČKA

Če ste slabe volje nikar ne sedite doma. Poiščite družbo prijatelje­v, s katerimi je dobra volja zagotovlje­na. Trenutni situaciji ne pripisujte prevelikeg­a pomena in se izogibajte pogovorom.

RAK

Otresite se občutka, da potrebujet­e drago opremo, če želite biti del množice. Kar potrebujet­e, ne morete kupiti v trgovini, ampak prihaja iz vašega srca. Sodelujte v razpravah in nagrajeni boste!

LEV

Imate dinamičen značaj, zato se izogibajte ljudi z negativnim nabojem in ne zapravljaj­te energije za nesmiselne pogovore. Poskusite biti pragmatičn­i in bodite pripravlje­ni na sklepanje kompromiso­v.

DEVICA

Svet je v nenehnem gibanju in spreminjan­ju. Da bi dosegli zastavljen­e cilje, morate biti odprti in prilagodlj­ivi. Razmislite o svoji strategiji in jo po potrebi prilagodit­e trenutnim razmeram.

TEHTNICA

Trenutno ste nekoliko destabiliz­irani. Svoje življenje poskušajte zgraditi na novih temeljih, da spremenite zorni kot. Ko bo vaše dojemanje sveta drugačno, se boste lažje prilagajal­i spremembam.

ŠKORPIJON

Namesto da sledite množici in trenutnim trendom, zaupajte v občutke in znanje. Trenutno ni čas za poceni in malenkostn­e zgodbe, zato imejte velike cilje in še večje ambicije. Dosegli jih boste!

STRELEC

Tako ste bombardira­ni z dejstvi in informacij­ami, da boste težko sprejemali odločitve. Zaupajte v svoje sposobnost­i. Ste mojster organizaci­je, in če lahko kdo uredi trenutni kaos, ste to vi!

KOZOROG

Imate bujno domišljijo, vendar se ne navežite preveč na rezultate, ki jih želite doseči. Stvari se bodo odvile, ko bo čas za to. Vi samo poskrbite, da boste pravočasno zagrabili priložnost.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia