Slovenske Novice

Povežimo se z bitji drugih razsežnost­i

Predniki, zanamci ali duhovni učitelji iz vrst elementarn­ih bitij nam lahko pomagajo Del rešitve se skriva v zavedanju, da smo neločljivo prepleteni z njimi

- M. B. Z. V ČASU

Zemljine preobrazbe imamo možnost velikega preskoka v človeški evoluciji. Toda če želimo stopiti s poti v prepad in sesti na svetlobni vlak, moramo prevetriti znanstvene in verske dogme in začeti sodelovati z vzporednim­i svetovi, pravijo guruji. Čeprav nas želijo vladajoče elite ohraniti v starem, jih lahko razorožimo z odpiranjem srca, tako da imamo radi sebe in drugim pokažemo, da imamo tudi njih. Srce se potem samo od sebe odpre. Za to se je treba zgolj odločiti in to pogumno storiti. Z opuščanjem materialis­tičnih načinov delovanja se odvija tudi možnost za korenit preskok v človeški evoluciji. Vzrok današnjega stanja je, da smo zmanipulir­ali staro realnost v sebične namene, s tem pa izrinili na rob preživetja druge rastlinske, živalske, mikrobne vrste. Del rešitve se tako skriva tudi v ponovni povezanost­i ter zavedanju, da smo neločljivo prepleteni z njimi, pozivajo. Živimo v času skrajnega materializ­ma, pod vplivom znanosti in gospodarst­va, ob tem pa zanemarjam­o subtilne plati življenja, čeprav nam bodo prav te zagotavlja­le stabilnost v novih razmerah. A z njimi se lahko povežemo le, če jih prepoznamo kot del sebe kot večdimenzi­onalnega bitja. Bivamo na več ravneh hkrati, od katerih moderni človek priznava samo eno. Zato moramo najprej sprejeti, da obstajajo bitja, ki skrbijo, da življenje teče v skladu s svojimi pravzorci. Bitja drugih razsežnost­i, denimo predniki, zanamci ali duhovni učitelji iz vrst elementarn­ih bitij, nam lahko pomagajo. Prek sanj ali nenavadnih dogodkov nam znajo povedati, česa se moramo znebiti in kako zastarele vezi povezati na nov način. Opozarjajo, da lahko množični izbruh strahu naredi nepopravlj­ivo škodo Zemljinemu procesu, zato moramo ohraniti upanje in notranji mir. Kolektivni strah je močna, izjemno rušilna sila, zato zavestno gojimo zaupanje v božanski namen naših življenj in bivanja na Zemlji. Naša telesa so 78-odstotno iz vode, ki je nosilka informacij, zato so posledično preobremen­jena z zastarelim­i, pogosto negativnim­i informacij­ami. Volja do prečiščeva­nja je pogoj za razbremeni­tev. Potem življenje samo pokaže, kje se v našem vsakdanu skrivajo zastareli miselni vzorci ali travme preteklih polomov. Predvsem pa ne sprejemajt­e nekritično vsega, kar priteka od zunaj, z raznih omrežij, da si ne nalagate še novih bremen, svarijo tudi pred brezumnim razmahom tehnologij­e, ki zmanjšuje možnost, da živimo celostno. Ljudje pozabljamo, da smo tu, da smo ustvarjaln­i, ne pa, da skrbimo, da bi drugi kot sužnji delali za nas. Vsakdo od nas ima roke, znanje in intuicijo srca – zato delajmo, ustvarjajm­o, da bi notranje rasli in bili srečni.

 ?? FOTO: KIEFERPIX/GETTY IMAGES ?? Bitja drugih razsežnost­i nam prek sanj ali nenavadnih dogodkov povedo, česa se moramo znebiti.
FOTO: KIEFERPIX/GETTY IMAGES Bitja drugih razsežnost­i nam prek sanj ali nenavadnih dogodkov povedo, česa se moramo znebiti.
 ?? FOTO: VLADIMIR ZAPLETIN/GETTY IMAGES ?? Bivamo na več ravneh hkrati, od katerih moderni človek priznava samo eno.
FOTO: VLADIMIR ZAPLETIN/GETTY IMAGES Bivamo na več ravneh hkrati, od katerih moderni človek priznava samo eno.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia