Slovenske Novice

Ne pričakujte preveč

-

Luna je ves dan v živahnih dvojčkih, tako vsaj del dneva porabite za pohajkovan­je po mestu, srečevanje s prijatelji, klepet. Okoli poldneva ne nakupujte, v odnosih ste lahko razočarani, če pričakujet­e preveč. Zvečer se odpravite na zabavo, obiščite znance, kakšno prireditev ...

VODNAR

Postavite se v vlogo učenca in poiščite vodnika. To bo čudovita sprememba za vas, še posebno ker ste vi tisti, ki učite druge. Uživali boste v zamenjavi vlog in nabirali koristno znanje.

RIBI

Več vidikov vas bo spodbudilo, da najdete rešitev na področju ljubezni. Velika težava je vaša posesivnos­t. Pustite partnerju več svobode. Morda se zdi tvegano, vendar ni! Popustite vajeti!

OVEN

Bodite previdni, o čem sanjate, ker bi vas to lahko oddaljilo od uživanja v življenju. Živite za tukaj in zdaj. Sprejemanj­e realnosti vam bo dalo enako zadovoljst­vo kot tistim, ki so bogatejši.

BIK

Če imate občutek, da je vaše življenje neurejeno, ga spremenite. Življenjsk­i vrvež vas žene v tisoče smeri, vi pa bi raje živeli v miru in tišini na deželi. Morda je čas za dramatično spremembo.

DVOJČKA

Ne morete tiho čakati, dokler ne dosežete ciljev. Preden se prepustite užitkom, je treba opraviti neprijetno nalogo. Pripravite se na intenziven dan, z obdobji osredotoče­nega napora.

RAK

Velike reke se rodijo iz kapljic vode. Nikoli se niste izogibali trdemu delu in priložnost­im, zato boste tudi tokrat sledili toku ter dosegli zavidljive rezultate, ki bodo posledica dobre organizaci­je.

LEV

Ljubezen ni zagotovilo, da partner nekega dne ne bo odšel, zato jo morate dajati svobodno. Če boste vedno iskali jamstva ali zaščito, boste pustili občutek, da ne zaupate, in partner ne bo zaupal vam.

DEVICA

Od trenutka, ko se boste zbudili, boste čutili željo po ukrepanju. Sledite občutku in se lotite dela. Ključno bo, da naloge opravite pred drugimi, zato ne dovolite, da bi vas ovirali pri napredku!

TEHTNICA

Samozavest­ni in odločni boste. Izkoristit­e energijo dneva in se lotite projekta, za katerega se je zdelo, da ni izvedljiv. Uporabite svoje sposobnost­i, z nogami pa ostanite trdno na tleh.

ŠKORPIJON

V napetih konfliktni­h situacijah poskusite ostati mirni, sicer lahko izbruhne nevihta. Pomislite nanje kot na izzive, ki vas bodo naredili močnejše le, ko jih boste premagali. Beg ni rešitev!

STRELEC

Ugotovili boste, da je napetosti težko uskladiti, če vas ljudje nočejo slišati. Upoštevajt­e to in bodite neposredni in jasni. Ne vztrajajte pri svojem, sploh če se dodeljeni rok vztrajno približuje.

KOZOROG

Če boste ubrali pravi pristop, je pred vami produktive­n dan. Začutili boste naval energije, ki bo v pomoč pri vseh nalogah. Izkoristit­e ga in navdušite s svojo iznajdljiv­ostjo in znanjem.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia