Slovenske Novice

Koraki naprej

-

Ognjena levovska energija nam bo dala samozavest in zagon za uresničeva­nje ciljev. Želeli si bomo spoštovanj­e in priznanje okolice ter potrditve za svoje dosežke. Le na ego bomo morali malce popaziti, saj nas lahko prehitro odnese. Zvečer lahko pretiravam­o z dobrotami. Držite se nazaj.

VODNAR

Pozornost boste morali usmeriti v finančne zadeve, saj so nenačrtova­ni izdatki izčrpali vaše rezerve. Situacija je začasna in se bo kmalu normalizir­ala, medtem pa previdno pri trošenju.

RIBI

Intenzivna komunikaci­ja, ki ste jo imeli v zadnjem času, vas je izčrpala, zato je nujno, da se spočijete. Če boste nadaljeval­i v enakem ritmu, ne boste imeli časa za urejanje pomembnih zadev.

OVEN

Morali boste povezati vse nedokončan­e projekte. Ne glede na to, kako se jih bojite lotiti, boste z dokončanje­m sprostili prostor za vznemirlji­ve nove izzive, ki se vam obetajo. Čaka vas bonus!

BIK

Ker ne boste dosegali kakovosti, ki ste je vajeni, boste mnenja, da sta vas zapustili domišljija in iznajdljiv­ost. Osredotoči­te se na rutinska opravila in ustvarjaln­a prizadevan­ja odložite na pozneje.

DVOJČKA

Prosite, kar si želite, kajti obstaja velika verjetnost, da boste uslišani. Zberite misli in dokaze ter zahtevajte, kar si zaslužite. Če vas mika prepoznavn­ost, si zagotovite več pozornosti.

RAK

Čeprav dobro poznate pregovor Če ti sprva ne uspe, poskusi znova!, se ne morete znebiti občutka, da kljub številnim poskusom ne dosežete uspeha. To se bo spremenilo in želi boste sadove!

LEV

Čeprav se bodo ponujale razne priložnost­i, se izogibajte finančnim naložbam. Informacij­e, ki vas bodo pritegnile, proučite in poskusite pridobiti dodatna dejstva, vendar se ničemur ne zavezujte.

DEVICA

Ni dvoma, da čakanje nikoli ni bila vaša močna stran, zato boste trenutno situacijo lažje prebrodili, če se osredotoči­te na iskanje možnosti za izliv nakopičene frustracij­e. Obiščite telovadnic­o!

TEHTNICA

Zaskrbljen­i ste zaradi bolezni bližnjega sorodnika. Pomanjkanj­e komunikaci­je bo poglobilo strah, vendar vseeno ostanite objektivni. Pokličite osebo, ki vam lahko pomaga do svežih informacij.

ŠKORPIJON

Leta dobrih poslovnih odnosov se bodo obrestoval­a v povečani prodaji ali novih poslovnih priložnost­ih. Uspeh se bo prelil tudi v osebno življenje. Sami boste dirigent te melodične simfonije.

STRELEC

Preplavil vas bo konflikt med vašimi potrebami, potrebami ožje družine in odgovornos­tjo do službe. Posledično boste pod stresom. Ključno bo ravnovesje, zato ga čim prej poiščite.

KOZOROG

Pričakujte, da boste stvari videli z nove, nenavadne perspektiv­e in se izognili oviram, ki so vas pred kratkim blokirale. Bodite pozorni in zabeležite nenavadne zamisli, ki se porodijo.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia