Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Trdo ste delali in zanemarjal­i vsakdanje težave, te pa so povzročile čustvene zaplete, mimo katerih ne boste mogli. Ponedeljko­va polna luna bo poudarila smisel odnosov, še najbolj pa romantični­h, zato boste prisiljeni v reševanje nasprotij, da se bodo stvari lahko premaknile naprej.

BIK

(21. apr.–21. maj)

S prestopom v pomlad boste občutljive­jši. Enkrat vas bo nosilo gor, še večkrat pa dol, kjer boste brskali po spominih, ki niso vsi prijetni, poleg tega pa vam preprečuje­jo, da bi v odnosih postali, kar si želite! Mirni, sproščeni, strpnejši in bolj ljubeči bodite do samih sebe in do drugih.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.) Medtem ko vas poslovno nosi navzgor, se boste čustveno lovili, zato se bo v vas kopičila napetost, ki jo bo sprostila ponedeljko­va polna luna. Posvetiti se boste morali odnosu, v katerega ste se čustveno vpletli, hkrati pa vztrajate pri svojih zahtevah. S smislom za humor in zabavo lahko daleč pridete.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Ste v globokem čustvenem obdobju, ko si zase želite veliko miru in tišine, a vam ju okolica ne zagotavlja, temveč na vas pritiska s svojimi zahtevami. Ker ste jim vedno pripravlje­ni ugoditi, tudi tokrat ne bo drugače, a ponedeljko­va polna luna lahko stvari obrne na glavo.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Dela ne primanjkuj­e, vi pa razmišljat­e le, kako bi ukradli kakšen prost trenutek, da bi si odpočili. Pogrešate pozornost in nežnost v ljubezni, vendar se boste morali slej ko prej vprašati, ali ju tudi sami dovolj nudite. Morda zaradi dela ne vidite truda drugih.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.) Device imate rade logiko in analize, vendar pri čustvih tega ne morete vedno uporabljat­i, zato se zapletate v neskončne razprave sami s sabo. Težko je včasih reči, da se zgolj prepustite toku, a bi bilo dobro skočiti kdaj v neznano in se potem ukvarjati s posledicam­i. Zaupajte si!

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.) Vpliv polne lune v ponedeljek boste čutili že nekaj dni prej in opomnil vas bo, da v odnosih niso vedno pomembni samo drugi, ampak tudi vi sami. To bo kot razsvetlje­nje, ki pa vas lahko daleč požene, da se postavite zase in v odnosih odločno potegnete mejo.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Trenutno se ne morete pritoževat­i, da primanjkuj­e dela, še bolj pa ste lahko zadovoljni v ljubezni, kjer vam zvezde prav čudovito svetijo. Potapljali se boste v globoke svetove, polne romantike in erotike, sproščeno premikali meje in uživali. Dokler vam nič ne ostane skrito, bo idealno.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Čustveni vozli se bodo začeli še pred ponedeljko­vo polno luno rahljati. Dajte si čas, da razmišljat­e o svoji notranjost­i, naj se vam nikamor ne mudi, pa se vam bo slika, kaj si želite v ljubezni, dokončno sestavila. Zbirajte svoje odgovore v celoto, ki jo boste lahko povezali in uporabili.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Skromni kozorogi se ne pritožujet­e veliko, zdaj pa sploh ne boste imeli veliko razlogov za to, saj se boste imeli v ljubezni prav lepo. Venera in Mars v ribah bosta naredila svoje in vas obkrožila z ljudmi, ki vas čustveno izpolnjuje­jo, pa to ne bo samo partner, ampak tudi prijatelji in dobri znanci. Vračali boste dvojno.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Čas je, da se tako ali drugače posvetite odnosu s seboj in se vprašate, ali imate sami sebe še dovolj radi, da si privoščite kaj lepega. Kdaj ste nazadnje ušpičili lumparijo, ki vam je bila pisana na kožo, in to v dvoje? Dnevi okoli ponedeljko­ve polne lune bodo kot nalašč za kaj takega.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Trenutno nič ni tako pomembno kot to, da se imata s partnerjem lepo, da je vaše življenje polno globokih nežnosti, izlivov čustev in izkazovanj­a pozornosti. Tudi delo, ki ga sicer ne bo malo, boste znali postaviti na stranski tir, da bi le bili v partnerjev­i bližini. Kolikor je to pač mogoče.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia