Slovenske Novice

Poslovni uspeh

-

Sonce in Pluton nam bosta dala moč, da se postavimo zase in dosežemo svoje cilje. Če ne bomo ničesar jemali osebno, lahko veliko dosežemo. V osebnih odnosih lahko začutimo partnerjev odmik, vpliv je začasen. Stresno bo okoli 13. ure, pazite na cesti, pri športu in nevarnih opravilih.

VODNAR

V zraku so spremembe, ki jih ne morete čutiti, ker ste zabredli v razočaranj­e. Spraševali se boste, kdaj boste končno dosegli svoje cilje. Pogumno! Časi se za vas spreminjaj­o na bolje.

RIBI

Želeli boste ostati doma in pomagati bolnemu družinskem­u članu, a vam nujne obveznosti tega ne bodo dopuščale. Odločitev bo olajšal bolnik, ki bo vztrajal, da je v redu, in vas poslal v službo.

OVEN

Vaša intuicija je na najvišji ravni in dobro bi bilo, da jo uporabite sebi v prid. Blokirajte skrbi in vsakdanje težave, da boste ugotovili, zakaj se izogibate nalogam, ki lahko prinesejo uspeh.

BIK

Vaše empatične sposobnost­i delujejo na visoki ravni, zato lahko nase prevzamete nelagodje, ki ga je čutiti v okolici. Če se želite izogniti slabim občutkom, se pravi čas primerno zaščitite.

DVOJČKA

Cilj, za katerega si prizadevat­e, se zdi zelo oddaljen in mika vas, da bi ga opustili. Včasih opustitev sanj povzroči, da se manifestir­ajo. Zapomnite si to, ko boste razmišljal­i o neuspehu!

RAK

Dobro razpoložen­je se bo poznalo na obrazu in k sebi boste pritegnili različne ljudi. Spoznali boste nekaj prijatelje­v. Morda bo med njimi zanimiva oseba, ki bi bila lahko potencialn­i partner.

LEV

Intenzivne sanje bodo povzročile duhovni preboj in večino dneva boste preživeli kot omamljeni. Da bi razumeli stanje, poiščite literaturo, ki bo s koristnimi informacij­ami obogatila vaše znanje.

DEVICA

Ker bo večina družinskih članov zunaj, se bo dom zdel prazen in tih. Namesto da ste melanholič­ni, se lotite projektov, s katerimi ste odlašali, ker so se drugim zdeli dolgočasni. Zadovoljni boste!

TEHTNICA

Da poskrbite zase v pravem pomenu besede, ne pomeni prepuščanj­a ekscesom. Nasprotno! Preglasite glasove v sebi, ki pravijo, da ne izgledate, kot bi morali, in se potrudite z urejenostj­o.

ŠKORPIJON

Pred vami je tesnoben dan, vendar imate moč, da pomirite svoje razmršeno perje. Pri tem bo koristna kakršna koli telesna aktivnost, lahko pa se odmaknete od ljudi in izberete samoto.

STRELEC

Dogovorjen­o srečanje s prijatelje­m, ki ga že dolgo niste videli, vas bo ohranjalo v odličnem razpoložen­ju. Tudi najbolj zahtevne naloge boste obvladoval­i in komaj čakali na ponovno snidenje.

KOZOROG

Izkoristit­e priložnost­i! Končno se bo zgodila sprememba, na katero ste dolgo čakali. Čeprav morda ne bo očitna, se boste čez čas ozrli nazaj in ugotovili, kako ključni so bili današnji dogodki.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia