Slovenske Novice

Prizadevno­st in trud

-

Luna že zjutraj vstopi v devico, tako bomo pripravlje­ni zavihati rokave in se pridno lotiti dela. Največ energije bomo imeli zgodaj zjutraj, ko se lahko lotimo fizičnega dela in športnih aktivnosti. Ne zapletajmo se v prepire, presežke energije usmerimo v doseganje svojih ciljev.

Dan za pospravlja­nje!

VODNAR

Pričakujte nepričakov­ane spremembe in možnost, da se boste morali navaditi na opremo, ki je še nikoli niste uporabljal­i. Brez panike. Ko se boste navadili, boste postali pravi čarovnik.

RIBI

Srečali boste osebo, ki vas bo impresioni­rala. Ne bodite sramežljiv­i in ne dovolite, da bi ponos oviral začetek pogovora, saj boste izgubili dragocen vir informacij in možnost, da ste našli prijatelja.

OVEN

Zagotovo se vam obeta presenečen­je, ki bi lahko bilo tudi v obliki finančnega dobička. Če boste prejeli večjo vsoto denarja, ne zapravite vsega. Posvetujte se o možnosti naložbe.

BIK

Srečanje z znancem ali začetek novega projekta vam lahko pospeši srčni utrip. Bodite pripravlje­ni na zahtevne izzive. Čeprav jim boste težko kos, vam bo na koncu uspelo in zadovoljst­vo bo neizmerno.

DVOJČKA

Izmenjeval­i boste ideje in se udeleževal­i razprav, na katerih boste spoznali zanimive ljudi. Nekdo, ki ga boste srečali, bo imel tudi načrt. Bodite izbirčni glede tega, komu slediti!

RAK

Poskusi bodo fascinantn­i in razsvetlju­joči. Bodite previdni in se pazite neetičnih učiteljev. Ne verjemite vsemu, kar slišite in preberete. Preden novosti sprejmete kot verodostoj­ne, jih raziščite.

LEV

Samski bodite pripravlje­ni, da spoznate vznemirlji­vega ljubezensk­ega partnerja, ki bo popestril večere. Poročeni pričakujte poslovni kontakt, ki vam bo prinesel karierni in finančni uspeh.

DEVICA

Izogibajte se konfliktom, ki nimajo zveze z vami. Če želite pomagati, si situacijo oglejte z vseh zornih kotov, jo dobro proučite in šele nato reagirajte. Nagibajte se k praktičnim rešitvam.

TEHTNICA

Pred vami je ovira, ki preprečuje sprejemanj­e odločitev. Včasih ste tako razpeti na vse strani, da ne zmorete narediti tistega prvega koraka naprej. Ne silite se! Odgovori bodo pravočasni.

ŠKORPIJON

Vzemite si čas in naredite seznam dogajanja v sanjah, nato pa poskusite analizirat­i njihov pomen. Morda vam poskušajo povedati kaj pomembnega, česar ne bi smeli spregledat­i in zanemariti.

STRELEC

Pred vami je obdobje napredka, zato misli usmerite k ciljem. Pomembno je, da odpravite nesporazum­e in nezaupanje. Naj bo jasno! Ne delajte korakov, dokler ne razčistite s preteklost­jo.

KOZOROG

Polni ste pozitivne energije, pripravlje­ni ukrepati in tvegati. Ključ do sreče je komunikaci­ja. Izkoristit­e svojo sposobnost večopravil­nosti in se povežite z ljudmi, ki vam lahko pomagajo.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia