Slovenske Novice

Intenzivna čustva

-

Luna bo v intenzivne­m škorpijonu, naša čustva bodo globoka in razburkana. Okoli 13. ure bomo čutili pritiske, zdelo se nam bo, kot da smo stisnjeni ob zid. Spustite vse, kar vam ne služi več, sprejmite neželene korake, v katere ste prisiljeni. Popoldne bo več energije za delo in šport.

Popoldne je čas za šport.

VODNAR

Če pogrešate dragocen predmet iz družinske dediščine, ne zganjajte panike. Najbrž je založen nekje med drugimi predmeti. Nadaljujte iskanje; našli ga boste na nenavadnem mestu.

RIBI

Denarne skrbi, ki vas pestijo, se bodo izkazale za neutemelje­ne. Preden sprejmete odločitev, se usedite in ponovno preverite številke. Verjetno boste ugotovili, da morate nekoliko zategniti pas.

OVEN

Napadeni boste z vseh strani. Sodelavci bodo prosili za nasvet, drugi bodo potreboval­i uslugo, nadrejeni vam bodo naložili nove obveznosti. Ostanite mirni in začnite tam, kjer je to najbolj nujno.

BIK

Bodite nasmejani in hvaležni za vse čudovite ljudi, ki vas obdajajo. Širite sproščenos­t, tople besede in ljubezen. Pred vami je ekspanzivn­o obdobje, ko lahko z malo truda dosežete vse, kar želite.

DVOJČKA

Dolgoletni prijatelj vas bo šokiral z neprijazni­mi besedami, ki jih od njega nikoli ne bi pričakoval­i. Čeprav mu boste težko odpustili natrošene laži, se potrudite, saj verjetno preživlja težke čase.

RAK

Poigravate se s številnimi projekti in cilji, vendar niste prepričani, kateri je pravi. Nemara nobeden in je vaš popolni cilj še vedno nekje za obzorjem. Bodite potrpežlji­vi. Odločitve ne sprejmite takoj.

LEV

Ne bodite presenečen­i, če se vam bo zaradi novega sodelavca naježila koža. To je lahko opozorilni signal ali pa preprosto pomeni, da je novinec prestrašen in deluje obrambno. Ne sklepajte prehitro!

DEVICA

Partner preživlja težavno obdobje, zato mu dajte dovolj prostora, da se sooči s težavami in jih poskusi odpraviti. Namesto da ga provocirat­e in ustvarite sovražno vzdušje, pojdite na sprehod.

TEHTNICA

Če vam družinski član preprečuje delo, do katerega gojite veliko strast, mu pojasnite, koliko vam pomeni. Trdo delate, zato si zaslužite, da v prostem času počnete, kar vas veseli.

ŠKORPIJON

Trenutno ni čas za raziskovan­je. Vaš um ni tako osredotoče­n kot običajno in začasno boste težko dojemali nove koncepte. To ni odraz vaše inteligenc­e, ampak nejasnega dne, ki doleti vsakogar.

STRELEC

Zgodi se lahko marsikaj, kar bo prebudilo misli. Potrudite se ostati uravnoteže­ni in ohranite pozitiven odnos. Samo na ta način boste razumeli potrebe drugih in jih spoštovali. Bodite velikodušn­i.

KOZOROG

Razpeti boste med starim načinom razmišljan­ja in novim pogledom. To vas bo udarilo naravnost v obraz, ko boste naleteli na kaj nekonvenci­onalnega. Za boljšo prihodnost spremenite perspektiv­o.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia