Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Še bolj boste osredotoče­ni na delo, prostega časa bo še manj, a se ne boste pritoževal­i. Čeprav ne bo veliko priložnost­i za romantiko, pa se lahko prijetno poslovno sodelovanj­e razvije v nekaj več. Vznemirjen­je bo veliko, a nekje v sebi boste čutili, da čustveno niste zares prisotni.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Pomlad bo odprla vrata novim energijam, ljudem, vsemu, kar ima namen razburkati vaše življenje. Vznemirjen­je vam povzroča stres, a tokrat ste vi tisti, ki ga morate krotiti. Ne obljubljaj­te ničesar, pa ne boste ničesar dolžni. Tako lahko najlepše poskrbite zase in za svojo karmo.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

Vsem in vsemu okoli sebe znate določiti vrednost, samo sebi ne, in zdaj ste pred uganko, kako to storiti. Pred dejstvo vas bo postavilo življenje samo, vendar vas vesolje podpira, da poiščete svoj smisel in najdete novo smer. Sočutje do svojih čustev je prvi korak, zaradi katerega se lahko počutite bolje.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Tako malo truda je treba za tako velike rezultate, pa še vedno dvomite o sebi. To niso bližnjice, to so prebliski, ki vam lahko prinesejo lep denar, če se boste podrobneje lotili premišljev­anja o njih. Vendar zaradi preusmerje­ne pozornosti ne zanemarjaj­te partnerja in družine.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Pritisk, da se morate samo pretvarjat­i, bo popustil. Želeli si boste družbe, v kateri vas bo končno nekdo slišal in podprl, najsrečnej­ši pa boste, če bo to storil vaš partner. Skupaj lahko zaplavata v bolj prijateljs­ke vode, v katerih bosta lahko poglobila komunikaci­jo. Nenavadno razumevajo­či boste.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

V vas se bo naselil nemir, ki mu sprva ne boste našli vzroka, dokler ne boste zares pošteni do sebe in si priznali, kaj vas moti, kaj vas omejuje in vam ne da dihati. Zdaj je trenutek, ko lahko prisluhnet­e svojim skritim strastem in jim znova dodelite mesto v svoji duši, če vam prinašajo veselje in srečo.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.)

Niste razčistili vseh svojih čustev, zato se vam vračajo ob vsaki novi zgodbi. Dokler ne boste iskreni in si priznali, kaj čutite, pa čeprav vam to morda ne bo všeč, ne boste spremenili ničesar. Če se boste le sprehajali po površju, misleč, da ste vse naredili prav, se boste le vrteli v začaranem krogu.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Vedno začnete dvomiti, kadar stvari okoli vas postanejo preveč idealne, ker lahko predvidite, kako se bodo končale, a včasih se tudi vi zmotite. Dajte drugim priložnost, da vam pokažejo svojo neobičajno plat, sprejmite jih takšne, kakršni so. Ljubezen bo prihajala k vam v različnih oblikah.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Hitrost, s katero se odvija življenje okoli vas, se bo preselila na področje odnosov, ki bo nekaj časa zelo razgibano. Čeprav ste družabni, vas bo preveč ukvarjanja z ljudmi utrujalo. Stres vam lahko pride do živega, če ne boste postavili meje. Niste vsem na razpolago, brez slabe vesti.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.)

Kadar pustite, da vas peljejo sanje, lahko daleč pridete, saj je vaša intuicija skorajda nezmotljiv­a. Kovali boste nove poslovne načrte in pri tem boste drzni, lahko se zgodi, da boste na določenem področju tudi orali ledino, a ni vas strah. Napajate se z ljubeznijo, partner pa je češnja na torti.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Za vsakim dežjem posije sonce in obrnjeno, a tega dela nočete sprejeti, saj radi olepšujete stvari, a čas brezskrbno­sti je minil. Težke misli vam bodo jemale energijo, oprite se na ljube ljudi in partnerja, pokažite, da ste šibki ali nepopolni. Bodite, kar ste.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Čeprav znate pritiske drugih dobro prikriti celo sami pred samo, bo partner opazil, da ste pod stresom, sčasoma pa se vam lahko začne upirati tudi telo. Imejte več posluha za svoje zdravje, predvsem pa si ne pozabite vzeti časa za ljubezen. Prav vsak dan vas lahko obsijejo njeni žarki.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia