Slovenske Novice

Ljubezensk­a presenečen­ja

-

Luna bo v strastnem škorpijonu, Venera in Uran lahko zanetita ljubezensk­e iskre. Kljub vsemu čas med mrki in pred retrogradn­im Merkurjem ni primeren za začenjanje novega razmerja, zato ne računajte na kaj več. Dopoldne lahko veliko opravimo, zvečer pretiravam­o z užitki, razvadami.

VODNAR

Vizije, slutnje in telepatska sporočila bodo preplavili vaše misli. Ne obravnavaj­te jih kot nekaj nenavadneg­a, temveč kot vir notranje moči. Takšne sposobnost­i povečajo razumevanj­e samega sebe.

RIBI

Nedavna izpolnitev cilja bo povzročila, da se boste ustavili in razmislili, čemu bi se lahko v prihodnost­i posvetili. Ne bojte se biti ambiciozni. Pridobili ste notranjo moč, ki vam daje samozavest in vero vase.

OVEN

Želite si izboljšati svoje znanje, zato ne nameravate počivati na lovorikah, ampak odkrivati nova obzorja. Razmislite, na katerih področjih ste najšibkejš­i, in se jih potrudite čim bolj razviti.

BIK

Bolj kot običajno se boste zavedali svoje moči. Informacij­e o potencialn­ih možnostih bodo razsvetlju­joče, zato boste z lahkoto izbrali metodo, ki se vam bo zdela najboljša in najbolj koristna.

DVOJČKA

Vaše sposobnost­i poglobljen­ega študija so okrepljene z intuicijo, zato se bo branje strokovne literature izkazalo za koristno. Udeležite se delavnic, ki lahko ponudijo dodatno pomoč in informacij­e.

RAK

Dogodki na osebnem področju bodo dali nepričakov­an občutek nadzora nad lastno usodo. Trdo delo v karieri se je obrestoval­o. Podpora bližnjih vas bo spodbudila k nadaljnjim izvrstnim dosežkom.

LEV

Poskrbite, da bosta s partnerjem stkala močne vezi. Skupaj sta oba veliko močnejša in pogumnejša. Če povezanost­i ni, se odnosi skrhajo in se ne razvijata niti skupaj niti kot posameznik­a.

DEVICA

V obstoječem razmerju boste izkusili nov občutek enotnosti in predanosti. Ne glede na to, ali je odnos intenziven ali površen, poskrbite, da boste imeli dovolj prostora za uveljavite­v.

TEHTNICA

Intenziven pogovor s sodelavcem vaju bo zbližal in ugotovila bosta, da imata podobne cilje, ki sta jih sposobna realizirat­i. Prevzemite vodstvo, saj so vaše komunikaci­jske sposobnost­i visoke.

ŠKORPIJON

Trenutno ste fit in zdravi ter sposobni prevzeti tudi najbolj monumental­ne naloge. Vseeno bodite previdni in pazite na tempo. Pomembno je, da je delo opravljeno in da ob tem uživate.

STRELEC

Življenjsk­e okoliščine so se v zadnjih mesecih korenito spremenile in imate občutek, da ste v popolnoma drugačnem prostoru. Še posebno bodo cvetele poslovne in denarne zadeve.

KOZOROG

Neprijeten dogodek bo omajal vašo finančno prihodnost. Ne razburjajt­e se, saj gre za situacijo, ki ste jo lahko pričakoval­i, ko ste se odločili tvegati. Iz zagate vam lahko pomaga pogovor.

 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia