Slovenske Novice

Čas za katarzo

-

Luna bo do večera še v strastnem in odločnem škorpijonu. Čas je, da se obrnemo navznoter in predelamo čustva, ki nas pestijo. Imeli bomo dovolj energije, da opravimo vse, kar nas čaka pred prazniki, tako ne bo nobenega izgovora, da se ne bi posvetili sebi in svoji kreativnos­ti.

Zvečer bo več veselja in sproščenos­ti.

VODNAR

Aktivni um in radovednos­t sta nenasitna. Zanima vas vse, kar se dogaja okoli vas. Razumeti želite tudi najmanjše in najbolj zapletene podrobnost­i. Ne dovolite, da kar koli ovira željo po znanju.

RIBI

Težko boste uskladili željo po ustvarjaln­osti in izvirnosti z vsemi omejitvami, ki vam jih postavlja družba. Ne skrivajte svoje prave osebnosti zgolj zato, da bi lažje izpolnili pričakovan­ja drugih!

OVEN

Ni vam vseeno, kaj si drugi mislijo o vas, zato v občutljivi­h situacijah težko sprejemate odločitve, saj se bojite, da bi bili napačno ocenjeni. Pomembno je, da ste odločni, zato zaupajte presoji!

BIK

Neodvisni ste in uživate v svobodi. Sovražite, ko vam kar koli stoji na poti ali ko se morate ukvarjati z materialni­mi vprašanji. Žal jih ne morete spregledat­i, če ne želite ogroziti neodvisnos­ti.

DVOJČKA

Do nekoga, ki vas je prizadel, gojite veliko zamero. Ne zadržujte negativnih občutkov, sicer vas bodo razžrli, raje odkrito položite karte na mizo. Pozabite na maščevanje in iščite spravo.

RAK

V izražanju čustev ste napredoval­i, zato ne dovolite, da neumna oseba v vaši bližini uniči dosežen napredek. Ne mešajte obvladovan­ja čustev s skrivanjem in zaščitite dosežen napredek.

LEV

Pred vami so izzivi, a ne taki, da se z njimi ne bi mogli spopasti, zato ni potrebe, da tolčete z glavo ob zid. Spodbudite se in postavite temelje načrtovani­m projektom. Pokažite, iz kakšnega testa ste!

DEVICA

Najraje bi se skrili in iz varnega zavetja opazovali predstavo, ki se odvija pred vašimi očmi. Izkoristit­e to obdobje življenja, da osmislite stvari in jim daste pravo vrednost.

TEHTNICA

Uživate v raziskovan­ju najbolj skritih globin človeške narave, vendar boste morali tokrat ostati racionalni. Občutek, da ste bili premagani, vas bo oslabil ter vam odvzel pogum in moč.

ŠKORPIJON

V življenju ne dobite vedno tistega, kar želite, in odmerek resničnost­i vas bo spodbudil, da se lotite sprememb in ustvarite življenje, kot si ga resnično želite. Sledite svojim sanjam!

STRELEC

Če ste se odločili kaj spremeniti v svojem vedenju, je pomembno, da nekaj minut na dan posvetite majhnim podrobnost­im vaše osebnosti. Nakar bodo spremembe potekale gladko.

KOZOROG

Ste oseba, ki točno ve, kaj želi, vendar vam tega ni enostavno povedati drugim. Zberite pogum in partnerju samozavest­no povejte, kaj pričakujet­e od njega in vajinega odnosa.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia