Slovenske Novice

Ponoči po ribiško opremo

Zlikovci vseh vrst kradejo vse, kar jim pride pod lepljive prste

- • V. A.

MARIBOR Na območju Razvanja je zlikovec skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjs­ko hišo, pregledal prostore ter ukradel gotovino in zlatnino. Po nestrokovn­i oceni je povzročil za 22.000 evrov škode. Lopov je na ptujskem območju vlomil v stanovanjs­ko hišo, ukradel več predmetov ter lastniku naredil za 16.000 evrov škode.

Na Igu so rokomavhi vlomili dvakrat: iz trgovine so ukradli za nekaj tisočakov cigaret, iz lokala pa tisočaka vreden zaslon.

Na Viču so faloti vlomili dvakrat: iz specializi­rane trgovine so ukradli za 2500 evrov ribiške opreme, iz ene od hiš pa za 2000 evrov zlatnine. V Šiški je barabež vlomil v poslovne prostore, ukradel različne predmete in podjetje oškodoval za 4000 evrov.

V okolici Vrhnike je barabon vlomil v novogradnj­o ter ukradel za več tisočakov sanitarneg­a materiala.

Iz odprte garaže v Tržiču je ravbar ukradel e-kolo znamke Giant Stance E+2, temno zelene barve, vredno nekaj tisočakov. V Medvodah je nebodigatr­eba vlomil v klet ter ukradel traktor in druge predmete. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov. V Ulici Ivana Roba v Novem mestu je barabin zvečer skozi vrata v pritličju vlomil v stanovanjs­ko hišo, pregledal prostore ter ukradel zlati nakit in denar. Kriminalis­ti so opravili ogled in zavarovali najdene sledi. V Lokrovcu je lopov ukradel dobrih 30 kubikov hlodovine, zložene ob cesti. V Celju, v Ulici XIV. divizije, je mrhovinar z osebnega vozila ukradel vse štiri pnevmatike s platišči in na vozilo nato namestil štiri druge pnevmatike s platišči. Lastniku je povzročil za dobrih 2000 evrov škode.

Na območju Radizela je zlikovec vlomil v stanovanjs­ko hišo, pregledal prostore, ukradel zlatnino in po nestrokovn­i oceni naredil za 2000 evrov škode.

 ?? ?? Lopovi imajo najraje denar.
Lopovi imajo najraje denar.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia