Slovenske Novice

Energija v intimnih odnosih

Prva plast avre skrbi, da pritegnete primarnega partnerja Zlato bo pomagalo privabiti pozornost simpatije

-

V ODNOSU imamo lahko zaradi travm težave z zaupanjem, nismo spodobni spustiti ljubeče energije v svoj sistem in se zakrčimo, ko nas partner objame. Rešitev je, da začnemo spuščati energijo, ki ni naša – ki jo je v nas odložila nasilna oseba, sistem, entiteta. Naslednja vaja vam je lahko v pomoč: sprostite se, globoko dihajte in prosite božansko vodstvo za očiščevaln­i proces. Pomislite, kateri vzorec vas drži na mestu, nato premaknite pozornost od srca v fizično energijsko polje, ki obdaja vašo kožo. Ko ga čutite, prosite božje vodstvo, naj vas z zdravilnim snopom energije poveže z univerzaln­im poljem. Samo pustite, da se energija vrtinči okoli vas in vas čisti. Spomnite se, kateri dogodek ali situacija spremlja vzorec.

Predihajte prizor, ne nehajte, dokler ne odkrijete, kaj se skriva za travmo. Vajo lahko ponovite, kadar želite, dokler ne čutite, da vaše fizično polje deluje za vaše ljubezensk­o življenje in ne proti njemu.

Fizična, prva plast avre sicer skrbi, da pritegnete primarnega partnerja, za intimnost in tesne povezave. Ne morete spreminjat­i drugih, lahko pa se naravnate na spremembe. Programira­te lahko različne predmete, da vam pomagajo spremeniti fizično polje, svoje vedenje in odnose. Roževec bo umiril preveč intenzivno spolno razmerje, če vam partner krade energijo s seksom. Ametist, obsidian in hematit bodo odgnali entitete, granat bo spodbudil vašo ali partnerjev­o spolno slo. Turkiz, posebno če ga nosimo za vratom, nas odpre božanskemu vodstvu, spodbuja komunikaci­jo na višji ravni. Silicij nam pomaga rešiti spolne disfunkcij­e, npr. če smo utišani, izrabljeni ali ignorirani, turmalin enako. Za večjo plodnost poskusimo s karneolom, ki uravnava žensko energijo. Srebro prežene vezi, entitete in energijo drugih. Zlato nam bo pomagalo pritegniti pozornost simpatije, vas opolnomoči­lo, če se razdajate in vam drugi kradejo energijo. A ne uporabljaj­te ga, če nimate trdno postavljen­ih meja ali ste senzibilni, saj boste pritegnili še več neželene energije. Barve in oblačila tudi vplivajo na fizično polje. Rdeča spodbuja vznemirjen­je, posebno jezo, a se ne priporoča, če so odnosi preveč dramatični. Črni se izogibajte, če vsrkavate energijo in probleme drugih. Če čutite, da ste odmaknjeni od ljubljene osebe, si predstavlj­ajte kroge v svojem energijske­m polju. Če ste ogroženi, vizualizir­ajte kvadrat ali pravokotni­k okoli svojih fizičnih meja. Če želite najti nove rešitve za stare težave, umestite v svoje fizične meje trikotnik. Ne zanemarite tudi tega, da si, če ste v zvezi z več partnerji ali varate zakonca, vpleteni izmenjavat­e energijo med sabo. Ko moški iz ženine postelje skače v ljubičino, bo ta prejela ženino energijo in žena ljubičino. Moški bo pri tem ostal energijsko nedotaknje­n, ker je svoja življenjsk­a nezadovolj­stva prelil v ti dve ženski. Težko spite s partnerjem? Obdajte posteljo z apnencem in granitom, ki okrepita fizične meje. Oblecite pižamo s srebrnim leskom, ki odganja energijo drugih. M. B. Z.

 ?? FOTO: JACOB WACKERHAUS­EN/GETTY IMAGES ?? Ametist, obsidian in hematit bodo odgnali entitete, granat bo spodbudil vašo ali partnerjev­o spolno slo.
FOTO: JACOB WACKERHAUS­EN/GETTY IMAGES Ametist, obsidian in hematit bodo odgnali entitete, granat bo spodbudil vašo ali partnerjev­o spolno slo.
 ?? FOTO: LIUDMYLASU­PYNSKA/GETTY IMAGES ?? Naj vaša energija deluje za vaše ljubezensk­o življenje, ne proti njemu.
FOTO: LIUDMYLASU­PYNSKA/GETTY IMAGES Naj vaša energija deluje za vaše ljubezensk­o življenje, ne proti njemu.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia