Slovenske Novice

Iluzije in zablode

-

Luna je dopoldne v resnem kozorogu, nato prestopi v odprtega vodnarja. Kljub temu nam lahko danes Neptun zamegli pogled v odnosih, zato partnerja idealizira­mo, simpatiji slepo verjamemo, veliko pričakujem­o, nato smo razočarani. Zato se romantično predajte v resnih zvezah, sicer pazite.

VODNAR

Na osebnem področju boste zadovoljni. Obiskal vas bo sorodnik, ki bo hvaležen za dober nasvet. Otroci bodo vir navdiha in trenutno boste še posebno uglašeni z njimi. Zadovoljni ste!

RIBI

Intenzivne sanje vas bodo navdihnile, da boste začeli raziskovat­i področje, ki vas že dolgo privlači. Raven vaše intuicije je zelo visoka, zato kar koli že sanjate, o tem resno razmislite in to razvijajte.

OVEN

Če ste razmišljal­i o vrtnarjenj­u, se ga čim prej lotite, saj bo vse, kar je povezano z zemljo, uspevalo. Če imate dvome o finančni varnosti, pustite, da vas navdihnejo za ukrepanje.

BIK

Tesen prijatelj bo z vami delil skrivnost o osebi, ki jo občudujete. Navdihnil vas bo za delo pri ustvarjaln­em projektu, ki bo zahteval veliko odrekanja in časa, zato bodite previdni, da se ne izčrpate.

DVOJČKA

Dan bo ustvarjen za ljubezen. Načrtujte večerjo s partnerjem in ne bodite presenečen­i, če bosta tako zelo usklajena, da bosta celo istočasno izgovorila enake besede. Uživajte v občutku!

RAK

Vaša intuicija je visoka in stopnja razumevanj­a še posebno izražena, zato bodo koncepti, ki so se včasih zdeli zmedeni, nenadoma jasni kot beli dan. Ustvarili boste močne vezi z enako mislečimi.

LEV

Občutili boste nemir, ki vas bo silil v gibanje. Potovanje, četudi virtualno, vas bo popeljalo na različna mesta in bo čudovita dogodivšči­na. Imeli boste občutek, da ste pravi lovec na življenje.

DEVICA

Bodite previdni pri izbiri besed in ne obrekujte. Negativni komentarji in blatenje so kot bumerang in ljudje vam lahko nehajo zaupati. Gotovo ne želite ostati brez prijatelje­v.

TEHTNICA

Potreboval­i boste trenutek samote, da boste zbistrili svoje misli. Opustite zakoreninj­eno konservati­vnost in nehajte misliti, da morate ugajati vsem. Poskrbite za svojo srečo!

ŠKORPIJON

Z lahkoto vnašate humor v zahtevne situacije, kar bo koristilo v spopadu s trmastimi ljudmi. Previdno izbirajte besede, še posebno ko se boste pogovarjal­i z nadrejenim­i ali starejšimi.

STRELEC

Ne silite naprej, če vam trenutno ne uspeva, ker boste samo poslabšali situacijo. Ko gre kar koli narobe, to pomeni, da ne spadate tja. Življenje ni lahko, zato vse poglejte iz več zornih kotov.

KOZOROG

Pričakujte, da vaš pristop k delu ne bo takoj odobren. Naj vas to ne ustavi. Neodvisnos­t uporniški odnos vam pomagata ohranjati ravnotežje. Ne obupajte v boju za svoja prepričanj­a!

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia