Slovenske Novice

Pokazala sta prvorojenc­a

Suki Waterhouse in Robert Pattinson pa še skrivata spol, ime in datum rojstva

- LETOŠNJO B. K. P.

pomlad med hollywoods­kimi zvezdniki vlada pravi baby boom. Po tem, ko so se povečale družine Cameron Diaz in Benjija Maddena, Davida Guette in Jess Ledon, Mirande Kerr in Evana Spiegla ter Jessie James Decker in Erica Deckerja, sta se naraščaja razveselil­a tudi Suki Waterhouse in Robert Pattinson. »Dobrodošel na svet, angel,« je s sledilci na družbenem omrežju delila 32-letna umetnica in objavila fotografij­o, na kateri nasmejana pestuje malo štručko. Katerega spola je njun prvorojene­c, ni znano, prav tako nista razkrila otrokovega imena in datuma rojstva. Objava si je hitro prislužila na tisoče všečkov, mami pa so čestitale tudi njene slavne prijatelji­ce, med njimi Paris Hilton, ki je pred kratkim prvič v naročje stisnila svojega drugega otroka, pa pevka Halsey in igralka Alyssa Milano. »Zdaj se bo zabava šele začela,« je zapisala slednja. Roberta in Suki so sicer že pred dobrim tednom opazili v Los Angelesu, ko sta v družbi njene mame sprehajala otročka v vozičku, zato oboževalci sklepajo, da je ta na svet privekal enkrat marca. Da pod srcem nosi otroka, je Suki razkrila novembra lani. »Odločila sem se, da bom danes oblekla nekaj svetlikajo­čega se in kričečega, da preusmerim pozornost z nečesa drugega,« je dejala na odru glasbenega festivala v Ciudadu de Mexicu, kjer je nastopila, nato pa odgrnila jopico in množici pokazala zaobljen trebuh ter si prislužila huronske vzklike in aplavz.

Igralka in njen stanovski kolega, ki že dolgo velja za enega najbolj zaželenih in privlačnih zvezdnikov, sta se zaljubila pred približno šestimi leti, čeprav sta pod eno streho zaživela šele lani. Robert Pattinson je bil pred tem tri leta v zvezi s soigralko iz sage Somrak Kristen Stewart. Julija 2012, ko se je še dobivala s Pattinsono­m, so jo paparaci ujeli v objemu režiserja Ruperta Sandersa in končno je priznala nezvestobo. Robert se je nato zaljubil v glasbenico FKA Twigs, ki jo je celo zaprosil za roko, a sta leto pozneje zaroko razdrla in šla vsak svojo pot, on s Suki, ona s Shio LaBeoufom.

Robert Pattinson je diamantni prstan, ki naj bi bil po ocenah draguljarj­a vreden dobrih 300.000 evrov, na prstanec leve roke nataknil tudi Suki in tokrat so njegovi prijatelji prepričani, da se bo pred oltar tudi sprehodil. »Oba si resnično želita biti poročena, to se jima zdi izredno pomembno, še posebno zdaj, ko imata otroka. Robert je pripravlje­n na zakon in s Suki imata krasno zvezo,« je medijem povedal vir blizu igralca.

LETA sta postala par.

 ?? FOTO: ANDREW KELLY/REUTERS FOTO: INSTAGRAM FOTO: NADJA WOHLLEBEN/ REUTERS ?? Robert menda komaj čaka, da bo poročen.
Fotografij­a si je hitro prislužila na tisoče všečkov.
Kristen Stewart mu je zlomila srce.
FOTO: ANDREW KELLY/REUTERS FOTO: INSTAGRAM FOTO: NADJA WOHLLEBEN/ REUTERS Robert menda komaj čaka, da bo poročen. Fotografij­a si je hitro prislužila na tisoče všečkov. Kristen Stewart mu je zlomila srce.
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia