Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 8. 4.

Zvečer bo mlaj, ki je tudi mrk, tako bo energije manj. Čas ni primeren za nove začetke, umirjeno ga porabite za utečene stvari ali pospravlja­nje. Luna v ovnu bo želela akcijo in prehitevat­i stvari, toda realno bo veliko ovir. Kar se bo danes naredilo na silo, nam ne bo koristilo. Sončeva konjunkcij­a s Kironom budi rane samozavest­i, odpira otroško negotovost in nemoč, skozi ta občutek je treba iti pozorno in mirno, da se pozdravi.

Torek, 9. 4.

Dan ni nakazan v svetlih barvah. Paralela Marsa in Saturna obremenjuj­e telo, prinaša zunanje ovire ali se budi strah iti v novo, neznano, naprej. Iz strahu se lahko rodita jeza in sovraštvo, ko ni po naše. Prehod Lune v bika ob pol dveh popoldne ne bo veliko pomagal, saj hiti Luna sprva v kvadrat s Plutonom. Znajo pa biti vsaj večerne ure bolj umirjenih čustev in doživljanj­a.

Sreda, 10. 4.

Luna v biku nas spodbuja, da delujemo po predvideni­h načrtih in navadah. Počasi, budno, prisotno in natančno. Marsova konjunkcij­a s Saturnom bo nosila kako dodatno breme, strah ali oviro, a zaradi spodbudnih aspektov Lune bomo njeno energijo laže usmerili v delo ali šport. Kombinacij­a bo najmanj škodljiva, če bomo delovali počasi, postopoma, a vztrajno in nekompromi­sno.

Četrtek, 11. 4.

Luna bo v biku do treh popoldne, tako bo življenjsk­i ritem počasen, mi pa vseeno stvarni, učinkoviti. Globok mir poglablja dopoldne še sekstil Lune z Neptunom. Popoldansk­i prehod Lune v dvojčka bo pospešil življenje, konjunkcij­a Sonca in Merkurja bo prinesla zjasnitev. Toda ko Merkur teče nazaj, so dnevi Lune v dvojčkih bolj kaotični, nepredvidl­jivi, se v njih težje zberemo.

Petek, 12. 4.

Kaotičen dan, ko stvari ne bodo šle po načrtih. Dopoldne bo vpliv konjunkcij­e Merkurja in Sonca prinašal več razumevanj­a, nato bo vpliv retrogradn­ega Merkurja vedno bolj čutiti. Lunini kvadrati na Mars in Saturn popoldne prinašajo samo še kako napetost več in več obremenite­v.

Sobota 13. 4.

Jutro je lahko spodbudno, dopoldne kaotično. Težko se bo zbrati in možne so napake. Luna ostaja v dvojčkih, v prazno teče do osmih zvečer, tako da bomo težje privedli misli v red in kaj konstrukti­vnega naredili. Marsov polkvadrat s Plutonom prinaša jezo, sovražnost in težke zgodbe iz sveta.

Nedelja, 14. 4.

Luna v raku. Potrebujem­o več miru, tišine, časa za čustva, domače, dom. Uredimo dom, objemimo svoje in kaj dobrega skuhajmo, da bo življenje lažje in se bomo po napornih dneh lahko spočili in napolnili s spodbudno energijo. Idealni so sprehodi ob jezeru, potoku, neslani vodi.

 ?? ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia