Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Čutili ste, da potrebujet­e spremembe, in te bodo počasi začele dobivati obliko. Imate priložnost, da temeljito razmislite o vsem, da spustite tisto, kar vas duši, in postavite temelje za nov začetek. Zaletavost se bo maščevala! Partner bi bil dobrodošla podpora, a nekatere stvari morate narediti sami.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Niste razčistili vseh čustev, zato se vam vračajo ob vsaki novi zgodbi, ki jo poskušate začeti, ali pa poglavju, ki ga z nekom želite deliti. Dokler si ne boste priznali, kaj čutite, pa čeprav vam to morda ne bo všeč, ne boste spremenili ničesar. Če se boste sprehajali po površju, se bodo začarani krogi le ponavljali.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

Kot strela z jasnega bo v vas udarilo spoznanje, da ne živite tako, kot bi želeli. Ne gre za drobnarije, gre za prepričanj­a in načela, ki jih ne morete več zagovarjat­i. Veste, da gre za velike odločitve, zato boste spremembe nekaj časa še odrivali, a kamor koli boste šli, vam bodo za petami.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Če bi drugi vedeli, koliko hribov in dolin premagate na dan, ne da bi trznili, bi se vam še bolj čudili, a dejstvo je, da prenesete veliko. Vprašanje pa je, kje se vam to nabira, saj niste stroj, ki nikoli ne potrebuje počitka. To veste, odločitev, ali boste še naprej močni za okolico, težave pa potiskali globoko vase, je vaša.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Če sami ne boste rekli dovolj, tega ne bo storil nihče drug. Vi ste tisti, ki morate potegniti mejo med svojo uslužnostj­o in samostojno­stjo. Nenehno ste vsem na razpolago, zato ste utrujeni. Sončni mrk je prevetril odnose, ki več jemljejo, kot dajejo. Brez slabe vesti si vzemite čas zase, ko ga boste potreboval­i.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.) Pričakujte spremembe na delovnem mestu, na katere ne boste imeli veliko vpliva. Okoliščina­m se boste poskušali prilagodit­i, vendar ostaja vprašanje, ali vas bodo določeni načrti dolgoročno še zanimali. Vse pa se zna obrniti na glavo, če v službi spoznate nekoga, ki vam lahko zmeša glavo in srce.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.)

V prihajajoč­em tednu si vzemite več časa zase in za svoje potrebe, saj boste potreboval­i veliko miru, da slišite svoje misli in se počasi spet uskladite sami s sabo. Občutek, da ste kot razsuti tovor, ki se nenehno sestavlja, bo počasi začel minevati, spremembe so na obzorju in prav vse vam takoj ne bodo všeč. Ne bo lahko, a je nujno.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.) Močna čustva, ki jih imate običajno samo zase, bodo našla razpoko in udarila na plan, zato se boste morali spet soočiti z njimi. Vsa ne bodo prijetna, lahko pa v sebi pridete do spoznanja, kaj je zares pomembno in za kaj se je vredno truditi. Imeli boste vso potrebno energijo za velike premike.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.) Pripravlje­ni ste na vse izzive, ki vam jih ponuja življenje, pa naj bodo poslovni ali zasebni, čeprav bodo zahtevali veliko energije. Z ognjevito naravo se boste vsem postavljal­i po robu, prav hitro vam lahko kaj uide z jezika, kar pokvari trenutek, zato raje trosite kompliment­e in uživajte v intimi. Pazljivo z denarjem!

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.) Naporen tempo življenja bo zahteval, da se mu podredite, kar bo sicer odlično vplivalo na vaše finančno stanje, nekoliko manj pa na odnose, ki konec tedna vstopijo v ospredje. Izginili bodo vsi kažipoti, po katerih se znate ravnati, zato pa bo na voljo toliko več intuicije, ki vam bo pomagala do odgovorov.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Počutje bo odlično, energije bo veliko, razmišljan­je globoko, zaključki dokončni, a mudilo se vam ne bo nikamor. Vse ob svojem času bo vaš moto in začuda se ne boste obremenjev­ali s tem, kar mislijo drugi. Tudi za romantiko si boste pripravlje­ni vzeti več časa in partnerju pripraviti presenečen­je ali dve.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Globoki uvidi vas utrujajo, vendar ne jemljite vse teže sveta nase. Zdaj ni čas, da ste zvezda, ki sije za druge, ampak ta žar preusmerit­e nase in se ukvarjajte s seboj, ker veste, da morate v temeljih počistiti čustveno navlako, ki se je nabrala. To je boleče in bo trajalo še nekaj časa.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia