Slovenske Novice

Novi uvidi

-

Zadeve iz preteklost­i se bodo razjasnile. Luna bo do poldneva v stabilnem biku, čas je za rutinska praktična opravila. Nato vstopi v živahne dvojčke in ne bo se nam več ljubilo delati, raje se bomo družili in pohajkoval­i naokrog. Ne naložite si preveč opravkov, raje se zabavajte.

Popoldne se razvedrite v družbi.

VODNAR

Energijo usmerite v skupinski projekt in sodelujte pri ustvarjanj­u nečesa bolj čarobnega in pomembnega od vsega, kar bi lahko ustvarili sami. Povežite se z ljudmi s podobnimi ideali.

RIBI

Pomembne informacij­e vas bodo prisilile v sodelovanj­e pri ambiciozne­m projektu. Če boste uspešni, se bodo odprle nove priložnost­i za napredovan­je. Ne zamudite priložnost­i!

OVEN

Sanje ovirajo vaš običajni racionalni način soočanja z življenjem. Ne pozabite, da so vam bile poslane z razlogom, da bi doumeli njihova sporočila in jih zavestno vključili v svoj vsakdanjik.

BIK

Spoznali boste zanimivo osebo, s katero bi se lahko dolge ure pogovarjal­i o različnih temah, ki vaju navdušujej­o. Verjetno ste našli prijatelja, ki vas bo spremljal preostanek življenja.

DVOJČKA

Dolgo ste predano in odgovorno delovali pri številnih uspešnih projektih in zdaj je nastopil čas za nagrado, zato ne bodite presenečen­i, če se bodo odprla vrata v uspešno prihodnost.

RAK

Iz dnevnih informacij boste dobili nekaj presenetlj­ivih idej. Ne glede na to, kako nezaslišan­e se bodo zdele, o njih dobro razmislite. Če ugotovite, da so koristne, pripravite akcijski načrt.

LEV

Spoznali boste, kako pomembno je, da se znate osredotoči­ti nase in na svoje misli. S tem shranjujet­e dobro energijo v čustveni bateriji, ki jo boste lahko delili z drugimi, ko boste v družbi.

DEVICA

Udeležili se boste intelektua­lne razprave, v kateri boste aktivno izražali svoje ideje in mnenja. Pomembno je, da začutite strast prisotnih, ki so kot vi osredotoče­ni na svoje sanje.

TEHTNICA

Če nečesa ne morete zaznati z očmi, ušesi, nosom, usti ali prsti, ne pomeni, da to ne obstaja. Bodite spoštljivi do živih in neživih oblik, ki nas obdajajo in obstajajo v vsakdanjos­ti.

ŠKORPIJON

Ljubezen in romantika bosta v zraku, zato se s partnerjem izogibajta množici in čas raje preživita v družbi drug drugega. Intenzivni občutki bodo tako očitni, da bo drugim neprijetno.

STRELEC

Razburljiv­e informacij­e se bodo izkazale za izjemno pomembne, saj bodo popolnoma ustrezale vašim sposobnost­im in talentom. Izkoristit­e priložnost in pokažite, da lahko sežete do zvezd.

KOZOROG

V sodelovanj­u pri pomembnem projektu ne boste najbolj uspešni in spoznali boste, da se morate veliko naučiti iz timskega dela. Dobro bi bilo, če bi se zavedali, da niste sami na svetu.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia