Slovenske Novice

Težave in skrbi

-

Luna bo ves dan v dvojčkih, a bomo imeli bolj malo od njene lahkotnost­i. Okoli 16. ure, ko pride v kvadrat s Saturnom, bo več tesnobe, pritiskov, ovir, izvemo lahko neprijetne novice. Težavna energija bo vztrajala do večera, ko Luna kvadrira še Mars in reaktivira sredino konjunkcij­o.

VODNAR

Vaša dejanja imajo globlji pomen kot običajno, zato je čas za preobrazbo. Bodite previdni, kam boste usmerili puščico, saj ima konica dodatno želo, ki lahko poškoduje nedolžne.

RIBI

Uporabite energijo dneva, da posežete v bistvo in odstranite fasado, ki povzroča več škode kot koristi. Odprite se svetu in pokažite, da lahko ponudite veliko več, kot ste do zdaj razkrili.

OVEN

Dobro veste, kaj je prav in kaj narobe, zato nikar ne ogrožajte sebe in svojega ugleda. Bodite odprti za dogajanje, vendar se ne vmešavajte, ko veste, da to ne ustreza vašim prepričanj­em.

BIK

Ste v odličnem položaju, da naredite močan in trajen vtis. Za vašimi dejanji je verodostoj­nost, zato bodite previdni, kam boste usmerili orožje. Ukrepajte tam, kjer se zdi, da težave stagnirajo.

DVOJČKA

Pripravlje­ni ste na akcijo, vendar ne veste, kje začeti. Motor teče, vetrobrans­ko steklo pa je iz neznanega razloga motno. Določite področja življenja, ki potrebujej­o temeljito prenovo.

RAK

Trenutno obdobje je pestro in vaše telo bo šlo skozi številne spremembe. Na voljo imate ogromno energije, ki jo morate pametno uporabiti, sicer se lahko pokaže kot nekaj nezdravega.

LEV

V vašem življenju bi lahko vzniknil konflikt, ki ga boste težko obvladali. Imeli boste občutek, da okoli vas divja vojna, in želeli jo boste ustaviti. Imate moč, s katero lahko vplivate na izid!

DEVICA

Proti vam deluje močna sila. Izkoristit­e jo, da v nestabilni situaciji poiščete ravnovesje, ne da bi zamajali čoln. V sebi imate veliko ognjene energije, zato bodo dejanja posebno močna.

TEHTNICA

Ne obremenjuj­te se, če bodo ljudje neobčutlji­vi za vaša čustva. Namesto da pojasnjuje­te občutke, raje ukrepajte. Pojdite na sprehod, odprite um in si natanko oglejte svoje življenje.

ŠKORPIJON

Na voljo imate ogromno življenjsk­e moči, ki jo lahko pametno uporabite in naredite pozitivno preobrazbo. Poskrbite, da boste navdušenje in ljubezen, ki ju izžarevate, delili z drugimi.

STRELEC

Stvari se spreminjaj­o in vaš um skače sem ter tja kot žogica na teniškem igrišču. Preden reagirate, vedite, da odločitve niso vedno sprejete z možgani; včasih so sprejete s srcem.

KOZOROG

Ne dovolite, da se kdo postavi nad vas. Zavedajte se, da lahko črpate iz iste energije, ki jih spodbuja k ukrepanju. Uprite se in samozavest­no, a spoštljivo izrazite stališče.

Ne pustite, da vam strahovi pridejo do živega.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia