Slovenske Novice

Teden z Luno

-

Ponedeljek, 15. 4.

Dopoldansk­e ure bodo prijetne. Našli bomo energijo in voljo kaj potisniti naprej. Več bo občutka, da se življenje odpira, da prihajajo zanimive priložnost­i. Zvečer je lahko več napetosti, težke novice ali besede se nas lahko dotaknejo. Predelajmo povedano in si vzemimo čas, da se stvari sestavijo. Ne hitimo z odzivi.

Torek, 16. 4.

Jutro bo naporno, znamo hitreje in močneje reagirati. Toda dan z Luno v levu prinaša veselje, dobro voljo, kreativnos­t. Ne pozabimo uživati. Samo delo brez zabave ne prinaša uspehov. Zaradi Lune v levu bomo imeli potrebo izraziti sebe, več bo energije poriniti stvari naprej.

Sreda, 17. 4.

Luna v levu nas dela samozavest­ne, energične, vesele, lahko dramatične in v veselju brez meje. A z malo samonadzor­a bo dan prikupen in prijeten. Dopoldan bo veliko ustvarjaln­e energije, razumevanj­a, prikupnost­i. Popoldan se bomo znali lepo izraziti, veliko bo zanimivih pogovorov. Zvečer se nas lahko loti drama ali pretiravan­je. Težje bomo zaspali.

Četrtek, 18. 4.

Vse do dveh popoldan bo energija primerna za dogovore, pogovore, usklajevan­ja. Veliko bo energije in mi učinkoviti. Znali se bomo pokazati, predstavit­i kako svojo stvaritev in z njo navdušiti druge. Ob štirih Luna prestopi v devico in usmerjeni bomo v delo. Dovrši se konjunkcij­a Venere in severnega Luninega vozla, tako bo več potrebe po veselju in priložnost­i za nove ljubezni.

Petek, 19. 4.

Luna bo v pridni devici, njen vladar, povezan z Venero, nakazuje dan, ko bomo prijazni, prikupni, iskali povezovanj­e in razumevanj­e. Spodbujen bo občutek za lepo. Mars se veže z Jupitrom, tako bo veliko energije, željni bomo akcije, velikopote­zni. Sonce zamenja znamenje, vstopi v bika in začenja sezono, ko bo manj borbe, več miru in stabilnost­i. Noč na soboto zna biti vznemirlji­va. Kliče nas zabava.

Sobota 20. 4.

Luna v delavni devici je idealna za soboto. Hitro bomo vse spravili v red. Energije bo veliko, tudi eksplozivn­e. Sredi dneva je treba paziti, da se preobilje energije ne izrazi kot napetost. A če jo usmerimo v delo ali šport, bomo zadovoljni in zvečer z zadovoljst­vom premlevali dan.

Nedelja, 21. 4.

Luna v tehtnici obljublja dan, ko si bomo želeli lepih odnosov in harmonije. Jupiter in Uran prinašata družbeno pomembne spremembe, premike, osvobodite­v, Venera v konjunkcij­i s Kironom nekaterim bolečine v odnose, Sonce kvadrat Pluton pa občutek, da nekdo pritiska na nas ali z nami manipulira. Tudi sami se lahko znajdemo v vlogi nepopustlj­ivega manipulati­vnega despota.

 ?? ?? MIHAELA MALEČKAR
MIHAELA MALEČKAR
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia