Slovenske Novice

Novo ime in nove vsebine

HBO Max bo kmalu samo Max; prenašali bodo olimpijske igre v Parizu

- S. I.

Obstoječi naročniki bodo obdržali svoje profile.

Pretočna platforma HBO Max bo dobila novo ime in okrepljeno ponudbo. Kakor je sporočila družba Warner Bros. Discovery (WBD), bo Max v Srednji in Vzhodni Evropi zaživel 21. maja, pozneje pa še na Nizozemske­m in Poljskem ter v Franciji in Belgiji. Združeval bo že dobro znani pretočni kanal HBO Max, Discoveryj­eve vsebine iz resničnega življenja in športno ponudbo Eurosporta.

Na isti platformi bo tako mogoče gledati sveže filme studia Warner Bros. (Barbie, Aquaman in izgubljeno kraljestvo ter Wonka), serije HBO Original (The Last of Us, Beli lotos, Evforija, Pravi detektiv: Dežela teme), produkcijo Max Original (Pingvin, Dobrodošli v Derryju, Eastern Gate), na voljo pa bo tudi bogata zbirka WB-jevih filmov (Harry Potter, Matrica, Vitez teme, Joker, Gospodar prstanov) ter resničnost­ni šovi iz Discoveryj­evega nabora (90 dni do poroke, Zlata mrzlica, Prenove hiš).

Na voljo bosta dva naročniška paketa. Standardni bo omogočal pretakanje vsebin v polni visoki ločljivost­i na dveh napravah hkrati in do 30 prenosov vsebine za ogled brez povezave, premium paket pa pretakanje vsebin v ultra visoki ločljivost­i 4K in z zvokom dolby atmos na do štirih napravah hkrati, do sto prenosov za ogled brez povezave; v obeh bo vključen prenos vseh športov na olimpijski­h igrah v Parizu 2024. Dodatek Šport bo ponujal prenose mednarodni­h športnih dogodkov, vključno z vsemi teniškimi turnirji grand slam, kolesarske dirke po Italiji, Franciji in Španiji ter avtomobili­stično dirko 24 ur Le Mansa, vključena pa bosta tudi programa Eurosport 1 in 2. Cene paketov bodo znane v kratkem, obstoječi naročniki na HBO Max pa bodo obdržali svoje profile in zgodovino ogledov.

 ?? FOTO: HBO ?? Premiera druge sezone Zmajeve hiše bo na Maxu 17. junija.
FOTO: HBO Premiera druge sezone Zmajeve hiše bo na Maxu 17. junija.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia