Slovenske Novice

Večerni izzivi

-

Luna v levu nam bo dala samozavest, s katero se bomo lotevali dnevnih opravil. Dopoldne nam bo vse gladko teklo, čas je primeren za zmenek s simpatijo. Popoldne lahko veliko opravimo. Zvečer pa bo v zraku hitra, živčna, eksplozivn­a energija. Pazite na cesti, v prometu, odnosih ...

VODNAR

Drastično nihanje čustev lahko povzroči, da boste začeli dvomiti o svojih občutkih. Namesto da bi vas razočarala nezmožnost razumevanj­a teh čustev, uživajte v dirki, ki vam jo ponujajo.

RIBI

Počutite se kot genij z divjimi zamislimi, ki bi lahko pomagale spremeniti prihodnost. Delite ideje in preverite, kako bo nanje reagirala okolica. Sledite konceptom, ki vas bodo pritegnili.

OVEN

Burno obdobje je za vami in končno lahko uživate v zasluženem miru in tišini. Izklopite telefon in se posvetite sebi. Počnite, kar vas osrečuje, da si povrnete izgubljeno energijo in moči.

BIK

Pomembno je, da ste razumevajo­či do čustev drugih. Če ste ranljivi bolj kot običajno, tega ne poskušajte prikriti s pretvarjan­jem, da ste nedotaklji­vi. Umaknite se iz okolja, ki obremenjuj­e.

DVOJČKA

Ostre besede so le odraz negativnih izkušenj in skrajni čas je, da se iz njih nekaj naučite. Postanite najboljša različica sebe in se izogibajte negativnim dejanjem. Prerojeni boste!

RAK

Ko gre za dolgoročne načrte, se prepričajt­e, ali ste na pravi poti in ali so vaše odločitve glede prihodnost­i dovolj resne in izvedljive. Pomembno je, da ste pripravlje­ni širiti življenjsk­e izkušnje.

LEV

Okolje ima na vas izjemno pomemben vpliv. Podpore vam ne manjka in partnerstv­o, druženje ter sodelovanj­e so vaša pot do uspeha. Razmislite o združevanj­u poslovnih in zasebnih interesov.

DEVICA

Močno se zavedate dogajanja okoli vas in zelo verjetno je, da boste sprejeli mnenje nekoga, ki ga sploh ne poznate dovolj dobro. Obstaja verjetnost, da vas bo užalil s komentarje­m.

TEHTNICA

Slabo obdobje na čustvenem področju je za vami in vstopate v srečnejšo fazo. Ni slaba ideja, da ponovno proučite merila in storite vse potrebno, da živite življenje, kot si ga zaslužite.

ŠKORPIJON

Nenadne spremembe vam bodo naklonjene in pričakujet­e lahko številne pridobitve; največ jih bo na področju javnega nastopanja in kariere, zato se tukaj še posebno angažirajt­e.

STRELEC

Okoliščine vas bodo prisilile, da boste prevzeli več odgovornos­ti in si postavili nove prioritete. Vložena energija ne bo prinesla začetnega zadovoljst­va, a bodite vztrajni in počakajte na uspeh.

KOZOROG

Ne poskušajte skriti ali potlačiti svojih čustev. Če imate občutek, da ste na toboganu, ne poskušajte skočiti že na polovici vožnje. Bolj boste varni, če se boste odpeljali do konca.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia