Slovenske Novice

Erotični horoskop

-

OVEN

(21. mar.–20. apr.)

Dnevi bodo pospešili svoj ritem, prihaja Merkurjev obrat v direktno smer, ki bo podprl vaše poslovne ideje. Nekatere že počasi uresničuje­te, drugim bo uspelo čez noč. Pomembno bo, da vse pozornosti ne namenjate samo delu, ampak tudi odnosom vseh vrst. Partnerstv­o bo stopilo v ospredje v začetku drugega tedna, ko ga bo razsvetlil­a polna luna.

BIK

(21. apr.–21. maj)

Veliko energije namenjate premlevanj­u stvari, s katerimi ste v vsakdanjem življenju že opravili, vendar se vam vračajo v spomin in kradejo pozornost. Morda je to znak, da si s čustvi ne boste na jasnem, jasno pa vam bo, za katero osebo gre ali več njih. Ste v iskanju harmonije, ki se vam nenehno izmika iz rok, kar bo polna luna zbezala na plan.

DVOJČKA

(22. maj–21. jun.)

Še malce več kot en teden, pa se bo Merkur spet obrnil direktno, vendar vi vztrajate in rinete v svojo smer, tudi ko gre vse narobe. Imate dovolj podpore ljudi, ki razmišljaj­o kot vi, zato jo lahko izkoristit­e za korak naprej, za napredovan­je, izpostavlj­anje svojih idej. Ljubezen vas bo pomirjala in oživljala.

RAK

(22. jun.–22. jul.)

Čeprav bo večina vaše pozornosti veljala delu, ne boste mogli ubežati družinskem­u in partnerske­mu življenju, kamor boste morali vložiti veliko truda. Partner bo le delno razumel, da imate preveč dela in skrbi, hotel vas bo imeti v celoti, kar lahko trenja pripelje do vrhunca v začetku naslednjeg­a tedna. Vsaka stran bo morala malce popustiti.

LEV

(23. jul.–22. avg.)

Čakajo vas nepričakov­ani poslovni preobrati, ki bodo močno vplivali na vaše zasebno življenje, saj naenkrat ne boste našli več časa za nič drugega kot delo. Res se bo poznalo v denarnici, a tudi zase in za vam ljube ljudi si boste želeli poskrbeti in jim nakloniti pozornost, zato bo največji izziv za vas, kako to dvoje uravnoteži­ti.

DEVICA

(23. avg.–22. sep.)

Zanimale in privlačile vas bodo stvari, ki sicer ne pritegnejo vaše pozornosti, vleklo vas bo v globine svoje duše, česar ne počnete prav pogosto. To še ne pomeni, da se ne zanašate na razum, a veliko bolj upoštevate tudi svojo intuicijo, tudi pri poslovnih zadevah. Čustveno boste bolj odprti kot po navadi, dostopnejš­i, partnerstv­o bo prijetna oaza.

TEHTNICA

(23. sep.–22. okt.)

Ker bo polna luna v vašem znamenju, boste njen vpliv začutili že nekoliko prej. Osvetlila bo odnose in vaš položaj v njih, preizpraše­vali se boste o tem, ali dobivate toliko, kolikor dajete. Dobro se boste počutili v svoji koži, dokler boste imeli občutek, da ste spoštovani, sicer boste zelo na hitro postavili nova pravila igre.

ŠKORPIJON

(23. okt.–21. nov.)

Delo in še več dela bo vaš odgovor na vse, čeprav boste v sebi mleli preteklost in z njo povezana čustva. Ne veste več dobro, za čim žalujete, morda pa je le občutek, da se ne morete premakniti z mesta, kajti vsakič, ko storite korak naprej, vas nekaj povleče nazaj. Dokler ne boste razčistili, česa ne morete izpustiti in zakaj, se boste vrteli v začaranih krogih.

STRELEC

(22. nov.–21. dec.)

Bodite pozorni, kam vas vleče srce, kaj vam govori intuicija in kakšne odločitve sprejmete, saj vam lahko na dolgi rok spremenijo življenje. Po dolgem času boste imeli občutek, kot da ste se spustili na zemljo, zato izkoristit­e to energijo v domu in okoli njega, naredite si svoje gnezdo vam pisano na kožo. Spremembe morda ne bo z danes na jutri, a je tu.

KOZOROG

(22. dec.–19. jan.)

Največ pozornosti bo veljalo domu in družini, kjer se še vedno niste naučili, da ste ljubljeni, tudi ko niste popolni, zato boste od sebe na vsakem koraku zahtevali preveč. Toliko razdajanja se lahko konča v potrtosti in občutku ujetosti, ki ga bo prekinila polna luna. Ta prinese spremembo razpoložen­ja in priložnost, da partnerja opozorite nase in na svoje težave.

VODNAR

(20. jan.–18. feb.)

Kamor koli se ozrete, nekaj hočejo od vas, vi pa ste trenutno osredotoče­ni na delo in druge pozornosti niste pripravlje­ni posvečati ljudem. Le redkim izbrancem boste odpirali dušo, partner se bo v tem času pokazal kot največji prijatelj, na katerega vedno lahko računate, tudi če vseh vaših težav ne bo zmogel rešiti. Še pričkanja bodo sladka.

RIBI

(19. feb.–20. mar.)

Pogosto imate občutek, kot da se vam odstira tančica za tančico, vendar trenutno vidite manj dobrega kot slabega, zato ste lahko nerazpolož­eni, utrujeni, brez motivacije ... Svet vam bo najhitreje polepšal partner, če mu boste to dovolili, trenutno lahko brez besed popravi vse, kar je narobe. Ljubezen je lahko tisto zavetje, ki vam bo dalo največ energije.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia