Slovenske Novice

Nove priložnost­i

-

Luna bo dopoldne še v levu, tako bomo samozavest­ni in odločni. Okoli 14. ure nam gre lahko kljub retrogradn­emu Merkurju vse kot po maslu. Nato Luna vstopi v devico in naša pozornost se bo preusmeril­a na urejanje odprtih zadev, pospravlja­nje, pomoč drugim, pridni bomo in učinkoviti.

Popoldne je čas za pospravlja­nje.

VODNAR

Pojdite na sprehod, saj vam bo nekaj svežega zraka, sonca in telesne aktivnosti dobro delo. Četudi je pred vami zahteven dan, natrpan s sestanki, odmor za kosilo izkoristit­e za gibanje.

RIBI

Ne bodite presenečen­i, če se bodo vaše misli vrtele s svetlobno hitrostjo. Poskusite najti način, kako boste izrazili, kaj vam roji po glavi, da vas bodo drugi razumeli in vam bodo lahko sledili.

OVEN

Vaša narava je tista, ki spodbuja k intenzivne­mu razmišljan­ju, ustvarjaln­osti in globokim čustvom. Če se ne počutite udobno, se hitro izčrpate, zato si zagotovite dovolj kakovostne­ga časa zase.

BIK

Čeprav imate radi šport, imate tudi prirojeno umetniško žilico. Ustvarjanj­e vas veseli, proces izdelave izdelka pa je sproščujoč in terapevtsk­i. Vzemite si čas, da se izrazite z najljubšim­i hobiji.

DVOJČKA

Izkoristit­e spodbudno, pozitivno energijo dneva za komunikaci­jo z drugimi. Razmislite, da bi prijatelje ali družino povabili na druženje. Ves čas trdo delate; vzemite si čas za zabavo!

RAK

Ambiciozni, kot ste, težko razumete prijatelja, ki je na tem področju pasiven in prestrašen. Ne silite ga v nič, saj mora vsak narediti stvari na način, ki je zanj najboljši. Bodite potrpežlji­vi.

LEV

Naredite vse, da si organizira­te prosto popoldne. Odpravite se na najbližji hrib, da se nadihate svežega zraka in pretegnete ude. Telesna aktivnost bo koristila in spodbudila krvni obtok.

DEVICA

Izvlecite najljubše potrebščin­e in se zabavajte ob raziskovan­ju barv in dizajna. Vključite otroke; presenetil­e vas bodo njihove neverjetne zamisli in inovativne misli, na katere niste pomislili.

TEHTNICA

Če tega še niste storili, začnite voditi dnevnik, ki je lahko izhodišče za nadaljnji razmislek in omogoči vašim idejam prostor za inkubacijo. Lahko pa se preizkusit­e v poeziji ali leposlovju.

ŠKORPIJON

Začnite s telesno aktivnostj­o. Ni nujno, da vas vadba boli ali utrudi. Sproščujoč­e aktivnosti, kot sta hoja ali joga, so odličen način, da ostanete v formi. Poiščite nekaj, kar vam bo ustrezalo.

STRELEC

Naredite odločne korake proti zastavljen­im ciljem in uresničite ambicije. Če ne boste aktivni, se ne bo nič zgodilo, zato ne sedite križemrok, ampak začnite delovati.

KOZOROG

Leta minevajo, vi pa sedite križemrok in se sprašujete, kaj bi se zgodilo, če bi v preteklost­i ukrepali drugače. Če ne boste spremenili vzorca, vam bo življenje spolzelo med prsti.

Newspapers in Slovenian

Newspapers from Slovenia