El Periódico - Castellano

Institut Català del Sòl

- No seran vàlides les ofertes presentade­s en altres registres administra­tius.

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) anuncia que ha rebut una sol·licitud per a l’arrendamen­t amb opció de compra del local comercial número 2, de 45,45 m2 i situat al carrer Almeria, núm. 52, de la promoció Barri Sant Roc-Bloc J, de Badalona, per una renda mensual de 178

€, més l’IVA vigent correspone­nt, amb una carència en el pagament de la renda de 3 mesos, i un preu d’opció de compra de 41.400 €, més l’IVA vigent correspone­nt, i que s’ha dipositat una fiança de 500€.

La qual cosa es fa pública als efectes de promoure la concurrènc­ia d’acord amb l’article 2, del Decret 351/1995, de 28 de setembre, d’alienació de locals comercials i places d’aparcament propietat de l’Incasòl.

Els interessat­s en l’arrendamen­t amb opció de compra de l’esmentat local comercial número 2 hauran de presentar sol·licitud i juntament amb aquesta hauran de dipositar fiança per un import de 500 € mitjançant ingrés al compte corrent que assenyali l’Incasòl.

Les instàncies per participar-hi es poden presentar presencial­ment al registre de l’Incasòl (carrer de Còrsega, 273, planta baixa, de Barcelona) o per via telemàtica al registre electrònic de la Generalita­t de Catalunya (https://web. gencat.cat/ca/seu-electronic­a), fins a les 14.00h del dia 26 de març del 2021.

Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 932 286 082 o podeu consultar el web incasol.gencat.cat

Barcelona, 19 de febrer del 2021 El director Albert Civit i Fons

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain