El Periódico - Castellano

Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat

-

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, en la sessió del dia 17 de febrer del 2021, ha adoptat, entre d’altres el següent acord:

Primer.- Aprovar Inicialmen­t el “Projecte d’urbanitzac­ió de la unitat d’actuació UB4 del PERI del sector Collblanc”, amb un pressupost de 143.776,94 € (Iva inclòs).

Segon.- Sotmetre l’anterior projecte a informació pública pel termini d’un mes, mitjançant la publicació d’Edictes al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en un diari dels de més difusió i a la pàgina web municipal, als efectes previstos en l’article 119.2 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost, Text Refós de la Llei d’Urbanisme.

Tercer.- Comunicar els precedents acords al Tinent d’alcaldia de Planificac­ió Estratègic­a i Econòmica, Joventut i Esports, al Tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibil­itat, a la Gerència de l’Agència de Desenvolup­ament Urbà i al Servei de Sistemes d’Informació Territoria­l, per al seu coneixemen­t i als efectes adients.

Quart.- Notificar aquest acte administra­tiu a les persones interessad­es, contra el qual podran interposar els recursos que figuren a continuaci­ó.

Exposar-lo al públic pel termini d’un mes i publicar aquest acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, a un diari de major difusió i a la web de l’Ajuntament.

El document restarà exposat al públic i podrà consultar-se telemàtica­ment pel termini d’un mes, als efectes de l’art. 23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, a la web municipal:

http://www.l-h.cat/urbanismeh­abitatge/264067_1.aspx?id=1

Dins del termini esmentat, que començarà a partir de l’última de les publicacio­ns, els interessat­s podran examinar-lo i presentar les al·legacions que considerin pertinents.

Francesc J. Belver i Vallès Tinent d’Alcaldia de Planificac­ió Estratègic­a i Econòmica, Joventut i Esports L’Hospitalet,

19 de febrer del 2021

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain