El Periódico - Castellano

Ajuntament de Badalona

-

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Badalona, en data 4 de maig de 2021, va acordar l’aprovació de conveni urbanístic, així com els seus annexos, entre l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i Front Marítim del Besòs, S.L. per a obtenir el sòl per a l’ampliació i posterior urbanitzac­ió del tram de carrer Eduard Maristany comprès entre els termes municipals de Badalona i Sant Adrià de Besòs.

En data 19 de maig de 2021 ha estat publicat l’anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del tràmit d’informació pública per un termini de 20 dies del text del conveni i els seus annexos, així com al tauler d’anuncis oficials del Departamen­t d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i al e-Tauler de la pàgina web municipal www.badalona.cat. L’acord s’entendrà aprovat sense necessitat d’un nou pronunciam­ent municipal si transcorre­gut el termini atorgat no s’haguessin presentat al·legacions.

L’expedient es pot consultar al Departamen­t Jurídic i administra­ció general d’Urbanisme (plaça de l’Assemblea de Catalunya, núm. 9-12, planta quarta) prèvia sol·licitud de cita trucant als telèfons 934832710 i 934832711. El contingut del conveni i els seus annexos, també es publiquen en l’enllaç: http:// badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_ estatic&dCollectio­nID=4646#wlp_contingut_estatic

Badalona, 19 de maig de 2021 Remedios Hijano Cruzado Secretària general accidental, per resolució del 20/06/19

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain