El Periódico - Castellano

Ajuntament de Sant Joan Despí

- Gestió Tributària

La Junta de Govern, en sessió celebrada el 25 de maig de 2021, ha acordat aprovar provisiona­lment la modificaci­ó de l’Annex 1 preu públic pels Serveis d’Escoles Bressol Municipals, de l’Ordenança Fiscal 21/2021, Reguladora dels Preus Públics, el qual, tal com tot seguit queda redactat, regira en aquest terme municipal a partir de la data de la seva aprovació definitiva fins que s’acordi la seva modificaci­ó o derogació expresses.

De conformita­t amb allò que disposen l’article 49.b) de la Llei 7/85, de 2 d’abril, Reguladora de les Bases de règim Local, l’article 17 del R.D.L. 2/2004 de 5 de març, Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals i l’article 178 del D.L. 2/2003, de 28 d’abril, Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, els acords provisiona­ls, el text i les tarifes aprovades restaran exposats al públic, en les dependènci­es municipals, durant el termini de TRENTA DIES, comptadors des de l’endemà de la publicació del present Anunci al Butlletí Oficial de la Província, per tal que els interessat­s puguin examinar l’expedient i presentar-hi les reclamacio­ns que considerin oportunes.

Cas de no produir-se reclamacio­ns, publicar al Butlletí Oficial de la Província l’acord elevat a definitiu i el text íntegre de les tarifes aprovades, sense necessitat d’acord exprés, les quals entraran en vigor l’endemà de la seva publicació i regiran mentre no s’acordi la seva modificaci­ó o derogació.

Sant Joan Despí, data de signatura electrònic­a l’Alcalde President, Antonio Poveda Zapata

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain