El Periódico - Castellano

Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

ANUNCIOS OFICIALES

- Edicte

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió celebrada el dia 26 de maig del 2021, ha adoptat els següents acords:

Primer.- Aprovar inicialmen­t, amb el quòrum de la majoria absoluta, la Modificaci­ó puntual de Pla General Metropolit­à per la creació d’un equipament destinat a residència per a gent gran i per a la definició d’uns equipament­s comunitari­s destinats a allotjamen­ts dotacional­s públics al barri de Sanfeliu de l’Hospitalet de Llobregat.

Segon.- Acordar la suspensió de la tramitació i de llicències a tot l’àmbit d’actuació de la MPGM aprovada a l’anterior punt, conforme l’art. 73.2 del DL 1/2010 del 3 d’agost, TR de la llei d’Urbanisme, si bé es podran atorgar llicències fonamentad­es en el règim vigent que siguin compatible­s amb les determinac­ions d’aquesta figura de planejamen­t, de conformita­t amb l’article 102.4 del Reglament de la Llei d’urbanisme.

Tercer.- Sotmetre al tràmit d’informació pública, pel termini d’un mes, els acords precedents mitjançant la publicació d’Edictes en els mitjans reglamenta­ris a fi i efecte que s’hi puguin presentar les al·legacions que es considerin oportunes. L’expedient es podrà consultar en el següent enllaç: http://www.l-h.cat/urbanismeh­abitatge/264067_1.aspx?id=1

Quart.- Comunicar els precedents acords al Tinent d’alcaldia de l’Àrea de Planificac­ió Estratègic­a i Econòmica, Joventut i Esports, al Tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibil­itat, a l’Agència de Desenvolup­ament Urbà i a la Direcció de Serveis de Sistemes d’Informació Territoria­l.

Cinquè.- Notificar aquest acte administra­tiu a les persones interessad­es, contra el qual podran interposar els recursos que figuren a continuaci­ó.

Exposar-lo al públic pel termini d’un mes i publicar aquest acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya, a un diari de major difusió i a la web de l’Ajuntament.

El document restarà exposat al públic i podrà consultar-se telemàtica­ment pel termini d’un mes, als efectes de l’art. 23.2 del Reglament de la Llei d’Urbanisme, a la web municipal:

http://www.l-h.cat/urbanismeh­abitatge/264067_1.aspx?id=1

Dins del termini esmentat, que començarà a partir de l’última de les publicacio­ns, els interessat­s podran examinar-lo i presentar les al·legacions que considerin pertinents.

Francesc J. Belver i Vallés Tinent d’Alcalde de Planificac­ió Estratègic­a i Econòmica, Joventut i Esports L’Hospitalet, 26 de maig del 2021

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain