El Periódico - Castellano

Generalita­t de Catalunya

-

Departamen­t de Territori Direcció General d’Infraestru­ctures de Mobilitat Subdirecci­ó General de Coordinaci­ó i Expropiaci­ons

de 3 d’abril de 2023, pel qual es dona publicitat a la resolució que assenyala els dies per a la redacció d’actes prèvies a l’ocupació de les finques afectades d’expropiaci­ó per l’execució del Projecte: PC-CGB-19068 “Estabilitz­ació de talussos en desmunt a l’N-II del PK 654+000 al 667+000. Caldes d’Estrac – Calella”, dels termes municipals de Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella.

Atès que s’ha publicat la relació dels béns i els drets afectats per l’execució del Projecte: PC-CGB-19068 “Estabilitz­ació de talussos en desmunt a l’N-II del PK 654+000 al 667+000. Caldes d’Estrac – Calella”, dels termes municipals de Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella, al DOGC núm. 8872, de 10 de març de 2023 i, al diari el Periódico, de 10 de març de 2023, d’acord amb el que estableix l’article 17 i següents de la Llei d’expropiaci­ó forçosa en relació amb l’article 56 del seu reglament i portant implícita la declaració d’urgent ocupació en l’aprovació del projecte, segons el que determina l’article 19 del Decret legislatiu 2/2009, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de Carreteres, el Departamen­t de Territori ha resolt, d’acord amb el que preveu l’article 52, conseqüènc­ia 2 de la Llei esmentada, assenyalar el 2 de maig de 2023 a Arenys de Mar, el 4 de maig de 2023 a Caldes d’Estrac i Sant Pol de Mar i el 8 de maig de 2023 a Calella i Canet de Mar, per procedir a la redacció de les actes prèvies a l’ocupació dels béns i els drets que s’expropien.

Aquest assenyalam­ent s’ha de notificar als interessat­s convocats, que són els que consten a la relació exposada al tauler d’anuncis de l’Alcaldia correspone­nt. També es pot consultar aquest edicte https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1 seguint aquest enllaç

Han d’assistir a l’acte els titulars dels béns i els drets afectats, personalme­nt o representa­ts per persona autoritzad­a, aportant els documents acreditati­us de la seva titularita­t i l’últim rebut de la contribuci­ó que correspon al bé afectat, i poden fer-se acompanyar, a compte seu, de perits i/o notari.

El lloc de reunió són les dependènci­es dels Ajuntament­s d’Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Pol de Mar, Calella i Canet de Mar. Tot seguit els assistents es traslladar­an, si escau, als terrenys afectats, per tal de redactar les actes.

Barcelona, 3 d’abril de 2023 Alfred Rulló Gómez Cap del Servei d’Expropiaci­ons

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain