El Periódico - Castellano

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

-

El Ple d’aquest Ajuntament, en la sessió del dia 24 d’abril de 2023, ha acordat aprovar inicialmen­t la MPGM per a l’impuls dels habitatges de protecció pública als barris del sud (Serra d’en Mena).

L’esmentada aprovació inicial es sotmet a informació pública durant el termini d’un mes mitjançant publicació d’un anunci al BOP de Barcelona, a un diari de gran tirada de la província, al tauler d’anuncis de l’ajuntament, i a la pàgina web municipal, comptant-se el termini d’al·legacions des del dia següent de la última publicació obligatòri­a.

Així mateix, el Ple va acordar la suspensió preceptiva de tramitacio­ns i de llicències, pel termini d’un any, en aplicació de l’article 73.2 del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’agost de 2003, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei d’Urbanisme.

L’àmbit de suspensió consta identifica­t en el plànol I02.a del document unitari objecte d’aprovació. La documentac­ió correspone­nt es podrà consultar al web municipal link (https://www.gramenet. cat) (SSTT / Gabinet d’Acció Territoria­l / PU-233).

Contra l’acord de suspensió de llicències i tramitacio­ns es pot interposar recurs contenciós administra­tiu davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos comptats a partir de l’endemà al de la publicació d’aquest edicte en el BOP de Barcelona.

Amb caràcter previ, es pot interposar recurs de reposició davant de l’òrgan que ha acordat la suspensió de llicències i tramitacio­ns, en el termini d’un mes, comptat des del dia següent al d’aquesta publicació. Si transcorre un mes comptat des del dia següent al de la data d’interposic­ió del recurs de reposició, i no ha estat dictada i notificada resolució expressa, el recurs de reposició s’entendrà desestimat per silenci. En aquest cas, el recurs contenciós administra­tiu podrà interposar-se en el termini de sis mesos comptat des del dia següent al de la data en què per silenci s’entén desestimat el recurs de reposició. Tot això, sense perjudici de qualsevol altre recurs o reclamació que considereu convenient d’interposar

El primer tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Serveis Territoria­ls, Urbanisme, Comerç i Mobilitat (D.A.9325 de 28/9/2021) Esteve Serrano Ortín Santa Coloma de Gramenet, 28 d’abril de 2023

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain