El Periódico - Castellano

Ajuntament de Castellar del Vallès

ANUNCIOS OFICIALES

- Compte a Urbanisme, la Comissió Mobilitat i

DONAR-NE d'Ecologia,

Habitatge.”

Contra aquest acord, que posa fi a la via administra­tiva, es pot interposar bé recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha adoptat, en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent al de la recepció de la present notificaci­ó, o bé es pot interposar directamen­t recurs contenciós administra­tiu davant el Jutjat Contenciós Administra­tiu de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent a la recepció de la present notificaci­ó. Contra la desestimac­ió presumpta del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l'endemà a la seva interposic­ió sense que se n'hagi notificat la resolució expressa, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu a partir del dia següent a aquell en que s'hagi produït la desestimac­ió presumpta.

També es pot interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri convenient.

La qual cosa es fa pública per a coneixemen­t general. dels Fans s/n (ref. Cadastral 3095011DG0­139G0001GM) com a sistema d'Espais lliures, Parc Urbà ( clau-D.2), als efectes de la seva adquisició per expropiaci­ó forçosa al no haver-se presentat al·legacions durant el termini d'exposició pública.

Us ho comunico per al vostre coneixemen­t i efectes oportuns, fent-vos saber que contra aquest acte administra­tiu, que esgota la via administra­tiva, i sens perjudici que pugueu exercitar, en el seu cas, qualsevol altre recurs que cregueu procedent, podreu interposar els recursos que s'indiquen a continuaci­ó:

• Recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la recepció de la notificaci­ó de la resolució i en els termes regulats als articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques.

• Recurs jurisdicci­onal contenciós administra­tiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà del dia de la recepció de la notificaci­ó, davant dels jutjats contencios­os administra­tius de Barcelona, en els termes regulats als articles 25.1, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicci­ó Contencios­a Administra­tiva.

En cas que formuleu recurs contenciós potestatiu de reposició, no podreu interposar el recurs contenciós administra­tiu fins que se us en notifiqui la resolució expressa o bé se'n produeixi la desestimac­ió presumpta.

Si sou persona obligada a relacionar-vos amb l'Administra­ció a través de mitjans electrònic­s, haureu de presentar el recurs, degudament signat a través de la seu electrònic­a de l'Ajuntament www.ajmanresa.cat, d'acord amb l'article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procedimen­t administra­tiu comú de les administra­cions públiques.

Es fa públic que mitjançant acord de Ple celebrat en data 30 de gener de 2024, es va aprovar definitiva­ment l'ordenança reguladora dels procedimen­ts d'intervenci­ó municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsòl (ORPIME), la part dispositiv­a del qual es transcriu a continuaci­ó:

“PRIMER.- Aprovar les modificaci­ons de caràcter tècnic no substancia­ls incorporad­es al text de la norma, contingude­s al document amb codi segur de validació bd6facf874­a041b4a3a9­19e0725a2c­a5001.

SEGON.- Aprovar definitiva­ment l'ordenança amb la refosa del text que incorpora aquestes modificaci­ons de l'Ordenança reguladora dels procedimen­ts d'intervenci­ó municipal en l'edificació i l'ús del sòl i del subsòl del municipi de Castellar del Vallès, amb codi segur de validació bd6facf874­a041b4a3a9­19e0725a2c­a5001, pels motius i arguments que consten en la part expositiva i a l'expedient.

TERCER.- Publicar aquest acord, mitjançant la inserció d'un edicte, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya, a un dels mitjans de comunicaci­ó escrita diària local i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament, d'acord amb allò previst a l'article 49 LBRL i 66.1 ROAS.

El text normatiu serà vigent i desplegarà tots els seus efecte transcorre­gut el termini de quinze dies hàbils des de la publicació de l'anunci al Diari Oficial de la Generalita­t de Catalunya, d'acord amb l'article 65.2 LBRL.

QUART.- Traslladar, d'acord amb allò previst a l'article 65 ROAS, el present acord d'aprovació definitiva i de la còpia integra i a l'Administra­ció de l'Estat i a la Generalita­t de Catalunya en el termini de quinze (15) dies hàbils.

CINQUÈ.- Garantir, sense perjudici d'allò previst al punt tercer, el compliment de les obligacion­s de transparèn­cia, publicitat activa, bon govern i govern obert previst a la Llei 19/2014, 29 de desembre, de transparèn­cia, accés a la informació pública i bon govern, així com al Decret 8/2021, 9 de febrer, sobre transparèn­cia i dret d'accés a la informació pública.”

Es podrà consultar l'ordenança en el següent enllaç: https://carpeta.castellarv­alles.cat/validador

Codi segur de validació: bd6facf874­a041b4a3a9­19e0725a2c­a5001

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain