El Periódico - Castellano

Generalita­t de Catalunya

- RESOLC: Responsabl­e del tractament: Direcció General d'Infraestru­ctures de Mobilitat.

RESOLUCIÓ TER, de 14 de febrer de 2024, per la qual se sotmet a informació pública la relació dels béns i els drets afectats per l'execució de les obres del Projecte:CPB23096-AA, del terme municipal de Moià.

Aprovat el Projecte:CPB-23096-AA i el seu annex d'actualitza­ció “Millora de la intersecci­ó a la zona industrial la Teuleria – Pla de Romaní amb l'N-141c al PK 29+084. Moià”, del terme municipal de Moià, el 10 de gener de 2024 i, atès que l'aprovació de l'Administra­ció porta implícita la declaració d'utilitat pública, la necessitat d'ocupació i la declaració d'urgent ocupació dels béns i els drets afectats d'expropiaci­ó, tal i com disposa l'article 19 del Decret legislatiu 2/2009, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de carreteres.

D'acord amb el que estableixe­n els articles 17, 18 i 19 de la Llei d'expropiaci­ó forçosa, en relació amb l'article 56 del seu Reglament, es disposa que, un cop rebuda la relació concreta i individual­itzada dels béns i els drets afectats, s'obrirà un termini d'informació pública de 15 dies per tal que els titulars dels béns i els drets afectats puguin efectuar les al·legacions sobre tot el que estimin oportú a l'únic efecte d'esmenar possibles errors en la relació esmentada.

Per tal de donar compliment als preceptes esmentats,

Que se sotmeti a informació pública la relació, que es publica a l'annex d'aquesta Resolució, dels béns i els drets afectats per

Identifica­ció Expropiaci­ons. del

Finalitat: Gestionar les actuacions necessàrie­s per a l'expropiaci­ó de béns i drets que derivin de les actuacions del Departamen­t o de l'actuació d'altres departamen­ts, organismes o administra­cions quan se li encomani.

Drets de les persones interessad­es: podeu sol·licitar l'accés, la rectificac­ió o la supressió de les dades, i la limitació o l'oposició al tractament: https://territori.gencat.cat/tractament_dades_drets.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiv­a del tractament que es farà de les

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain