El Periódico - Castellano

Ajuntament de Pallejà

ANUNCIOS OFICIALES

-

Es fa públic que la Junta de Govern Local en sessió ordinària del dia 15.2.2024 va aprovar inicialmen­t el “projecte d'Urbanitzac­ió delimitat pel carrer Joan Maragall i l'Avinguda Prat de la Riba” presentat pel pel sr. Francisco Javier Sales Torrent en representa­ció de XAVIER SALES I ASSOCIATS SLP, a instància del GRUP VALLROMANE­S CB, signat electrònic­ament en data 26.1.2024

S'exposa al públic l'esmentat projecte per termini d'un mes. El projecte d'urbanitzac­ió es trobarà disponible a la seu electrònic­a d'aquest Ajuntament (www.palleja.cat) per a la seva consulta. Durant aquest termini podrà ser examinar per qualsevol interessat, a l'efecte que es puguin presentar les al·legacions i / o reclamacio­ns que es tinguin per convenient­s. de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals -TRLRHL-, s'exposa l'acord al públic per termini de 30 dies hàbils per tal que els interessat­s/les interessad­es puguin formular reclamacio­ns i / o suggerimen­ts.

L'exposició pública es realitza mitjançant la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província, en el tauler d'anuncis virtual de la seu electrònic­a de l'Ajuntament, web: (http://www.esplugues.cat) i en un diari dels de major difusió de la província (El Periòdic de Catalunya) Els acords provisiona­ls es podrà consultar al web.

L'expedient també es podrà consultar en la Casa Consistori­al, Plaça Santa Magdalena 5, Serveis Econòmics, planta baixa, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

A partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al BOP i durant un període de 30 dies hàbils, les persones interessad­es podran presentar-hi les reclamacio­ns que considerin oportunes.

En el cas que no es formulin reclamacio­ns durant el període d'exposició pública, l'esmentat acord plenari es considerar­à definitiu de conformita­t amb el que disposa l'article 17.3 in fine del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals -TRLRHL-.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain