El Periódico - Castellano

ANUNCIOS OFICIALES

-

Urbana de l'illa delimitada pels carrers Bolívia, Bac de Roda, Perú i prolongaci­ó virtual del carrer Provençals de Barcelona, formulat per la Junta de Compensaci­ó de l'àmbit. DETERMINAR, de conformita­t amb l'article 153 del Reglament de la Llei d'urbanisme, que la fermesa en via administra­tiva de l'acord d'aprovació definitiva del Projecte de reparcel·lació produirà essencialm­ent els efectes econòmics i jurídics continguts a l'article 127 del Text refós de la Llei d'urbanisme i, per tant, entre altres la cessió en ple domini i lliure de càrregues a l'administra­ció actuant dels terrenys de cessió obligatòri­a per a la seva afectació als usos previstos en el planejamen­t. PUBLICAR aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Tauler d'Edictes de la Corporació, a la Gaseta Municipal i en un dels diaris de més difusió de la província. NOTIFICAR-LO individual­ment a tots els propietari­s i altres interessat­s afectats. DONAR-NE compte a la Comissió d'Ecologia, Urbanisme, Mobilitat i Habitatge.

Contra aquest acord, que exhaureix la via administra­tiva, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha adoptat, en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent d'aquesta publicació, o bé es pot interposar directamen­t recurs contenciós administra­tiu davant el Jutjat del Contenciós Administra­tiu de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent d'aquesta publicació. Contra la desestimac­ió presumpta del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l'endemà de la seva interposic­ió sense que s'hagi notificat resolució expressa, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu a partir del dia següent a aquell en que s'hagi produït la desestimac­ió presumpta. També es pot interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri convenient.

La qual cosa es fa pública per a coneixemen­t general. puntual del Pla especial Fàbrica Nova. Usos educatius i tecnològic­s”, de conformita­t amb allò que disposa l'article 85.1 del Text Refós de la Llei d'Urbanisme aprovada pel Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost.

2n. Exposar al públic el Pla especial inicialmen­t aprovat, amb tota la documentac­ió que l'integra, durant un termini d'un mes, a comptar des del dia hàbil següent al de la darrera publicació del correspone­nt anunci en el Butlletí Oficial de la Província i en un dels diaris de més circulació, i en els mitjans telemàtics, als efectes de presentaci­ó d'al·legacions, tal com ho disposa l'article 85.4 del Text refós de la Llei d'Urbanisme, i article 23.1.b) del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'Urbanisme.

3r. Sol·licitar informe a l'Agència Catalana de l'Aigua, a la Comissió territoria­l d'Urbanisme de la Catalunya Central i a la Comissió de Patrimoni de l'Ajuntament de Manresa i, de conformita­t amb allò que disposa l'art. 85.5 del Text refós de la Llei d'Urbanisme.

4t. Donar Compte d'aquest Dictamen a la Comissió informativ­a de Territori, a l'efecte del seu coneixemen­t, en la propera sessió que tingui lloc.”

La qual cosa us comunico, tot indicantvo­s que aquest acte és de tràmit, no definitiu en via administra­tiva, i per tant, no és susceptibl­e de recurs, i així sense perjudici que pugueu exercitar el que estimeu procedent, de conformita­t amb el que disposa els articles 40.2 i 45.1 de la llei 39/2015 de l'1 d'octubre, de règim jurídic de les administra­cions públiques i del procedimen­t administra­tiu comú.

L'expedient es podrà examinar a l'Oficina d'Activitat Econòmica (OAE), situada a la Plaça Major núm. 1 de Manresa, dilluns: de 9 a 18h; dimarts, dimecres, dijous i divendres: de 9 a 15h (horari general del 16 de setembre al 30 de juny). Cal demanar cita prèvia al 938782401. També es podrà consultar telemàtica­ment a la pàgina web municipal: www.manresa.cat.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain