El Periódico - Castellano

ANUNCIOS OFICIALES

- Badalona, en data de la signatura electrònic­ament

tiu en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la present notificaci­ó.

El recurs potestatiu de reposició s'haurà de resoldre i notificar en el termini d'un mes. El termini per interposar recurs contenciós administra­tiu serà de dos mesos comptats des del dia següent de la recepció de la notificaci­ó de l'acte exprés.

Contra la desestimac­ió presumpta del recurs potestatiu de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorre­gut un mes comptat des de l'endemà a la seva interposic­ió sense que se n'hagi notificat la resolució expressa, es pot interposar recurs contenciós administra­tiu a partir del dia següent a aquell en que s'hagi produït la desestimac­ió presumpta.

També es pot interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri convenient. met a exposició pública l'escriptura notarial anonimitza­da de l'esmentat projecte durant el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la publicació. Durant aquest mes es podràn formular les al·legacions que es considerin convenient­s.

I per tal de garantir l'accés telemàtic, el contingut íntegre de l'instrument es troba publicat en la web municipal a l'adreça: https://n9.cl/fwkrt

Elena-Maria España Aparisi, Notaria del Ilustre Colegio Notarial de Cataluña, con residencia en Ripoll, hace saber:

Se comunica a Doña Maria Navarro Bauzon, quien no está incapacita­da, la tramitació­n del acta conforme al art. 461.12 del CC de Cataluña en la herencia de sus padres Don Juan Navarro Martinez y Doña Maria Bauzon Vilella, efectuada por correo certificad­o en su domicilio habitual.

La interesada podrá comparecer en la notaria. Se hace constar que de no haber manifestac­ión en plazo reglamenta­rio se entenderá que renuncia la herencia conforme al art. 461.12 del CCC.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain