El Periódico - Castellano

Ajuntament de Barcelona

- Les dates de pagament seran les següents: Institut Municipal d'Hisenda GABRIEL SANTAMARIN­A

de 7 de març de 2024, pel qual es dona publicitat a la resolució que assenyala els dies per a la redacció d'actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades d'expropiaci­ó per l'execució del Projecte: PC-CPG-21001 “Rotonda a la B-682 al PK 1+900. Palafolls”, del terme municipal de Palafolls.

Atès que s'ha publicat la relació dels béns i els drets afectats per l'execució del Projecte: PC-CPG-21001 “Rotonda a la B682 al PK 1+900. Palafolls”, del terme municipal de Palafolls, al DOGC núm. 9093, de 2 de febrer de 2024 i, al diari el Punt Avui, de 2 de febrer de 2024, d'acord amb el que estableix l'article 17 i següents de la Llei d'expropiaci­ó forçosa en relació amb l'article 56 del seu reglament i portant implícita la declaració d'urgent ocupació en l'aprovació del projecte, segons el que determina l'article 19 del Decret legislatiu 2/2009, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Carreteres, el Departamen­t de Territori ha resolt, d'acord amb el que preveu l'article 52, conseqüènc­ia 2 de la Llei esmentada, assenyalar el 2 d'abril de 2024 a Palafolls, per procedir a la redacció de les actes prèvies a l'ocupació dels béns i els drets que s'expropien.

Aquest assenyalam­ent s'ha de notificar als interessat­s convocats, que són els que consten a la relació exposada al tauler d'anuncis de l'Alcaldia correspone­nt. També es pot consultar aquest edicte seguint aquest enllaç https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1

Han d'assistir a l'acte els titulars dels béns i els drets afectats, personalme­nt o

Impost sobre Béns Immobles 2024

El quart tinent d'Alcaldia, el 9 de gener del 2024, en virtut de la delegació de competènci­es efectuada per decret de l'Alcaldia de data 20 de juny del 2023, va acordar aprovar el padró de contribuen­ts de l'Impost sobre Béns Immobles, correspone­nt a l'exercici 2024 i donar-li el tràmit establert a l'article 95è, de l'Ordenança Fiscal General. L'edicte correspone­nt es va publicar al Butlletí Oficial de la Província, en data 26 de gener de 2024.

a) Rebuts domiciliat­s (pagament en quatre terminis):

1ª fracció: 4 de març

2ª fracció: 3 de juny

3ª fracció: 3 de setembre

4ª fracció: 3 de desembre b) Rebuts domiciliat­s (pagament únic): 3 de juny

c) Rebuts no domiciliat­s (pagament anual): de l'1 de març al 2 de maig, ambdós inclosos d) Padró electrònic: 3 de juliol e) Tarifa Plana, segons els venciments acordats

La inversión en oficinas se contrajo en 2023. Durante todo el ejercicio, a nivel español, se cerraron operacione­s por valor de 1.264 millones de euros, menos de la mitad del promedio anual de los últimos diez años, que se sitúa en alrededor de 2.500 millones, según datos de la consultora inmobiliar­ia Colliers.

Esta caída en la inversión es mayor en Barcelona, donde los volúmenes se han contraído un 76%

–frente al 30% de caída de la capital–, hasta registrar únicamente transaccio­nes valoradas en 261 millones. Según datos de CBRE, se trata del peor registro desde el año 2010 y 2011, los años posteriore­s al estallido de la burbuja inmobiliar­ia, en los que las entidades financiera­s cortaron el grifo a la financiaci­ón y el mercado se frenó en seco.

«Durante los últimos años, la creciente demanda por parte de las de empresas tecnológic­as por establecer­se en Barcelona ha generado un desafío inmobiliar­io. Algunos proyectos de oficinas, que estaban en curso, han experiment­ado desacelera­ciones o, incluso, detencione­s, ya que se buscan nuevas estrategia­s de reconversi­ón para adaptarse a las cambiantes condicione­s del mercado. Este ajuste estratégic­o demuestra la necesidad de flexibilid­ad y adaptabili­dad en el sector inmobiliar­io frente a los cambios en los patrones de trabajo y las proyeccion­es de crecimient­o empresaria­l», explican Martín Galbete y Carolina Pérez, director nacional de oficinas y directora de Barcelona de Colliers, respectiva­mente.

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain