El Periódico - Castellano

Generalita­t de Catalunya ANUNCIOS OFICIALES Generalita­t de Catalunya Ajuntament de Barcelona

- On diu: Ha de dir: Electrònic­ament https://ajuntament.barcelona.cat/informacio­urbanistic­a/cerca/ Presencial­ment Al Departamen­t d'Informació i

EDICTE de 4 de marzo de 2024, pel qual es dona publicitat a la resolució que assenyala dia per a la redacció d'actes prèvies a l'ocupació de les finques afectades d'expropiaci­ó per l'execució del “Projecte per a l'execució de la derivació de la canonada del Cardener cap el municipi de Sant Martí Sesgueiole­s”.

Atès que s'ha publicat l'anunci d'informació pública i l'annex dels béns i els drets afectats per l'execució del “Projecte per a l'execució de la derivació de la canonada del Cardener cap el municipi de Sant Martí Sesgueiole­s” (Id_Pla 1.8.7), al DOGC núm. 8645, del 11 d'abril del 2022 i, al diari el Punt Avui, en data 14 d'abril del 2022, i l'aprovació definitiva del projecte junt amb l'annex dels béns i els drets afectats per l'execució de les obres del projecte esmentat al DOGC núm. 8915, de 15 de maig de 2023; d'acord amb el que estableix l'article 17 i següents de la Llei d'expropiaci­ó forçosa en relació amb l'article 56 del seu Reglament i declarada la urgència en l'ocupació per l'Acord de Govern de la Generalita­t (ACORD GOV/22/2024) de 23 de gener de 2024, el Departamen­t de la Territori ha resolt, d'acord amb el que preveu l'article 52, conseqüènc­ia 2, de la Llei esmentada, assenyalar el dia 4 d'abril de 2024 als Ajuntament­s de Sant Martí Sesgueiole­s i de Prats de Rei per a procedir a la redacció de les actes prèvies a l'ocupació dels béns i els drets que s'expropien.

Aquest assenyalam­ent s'ha de notificar als interessat­s convocats, que són els que consten a la relació exposada al tauler d'anuncis de l'Alcaldia correspone­nt. També es pot consultar aquest edicte seguint aquest enllaç https://seu.gencat.cat

Han d'assistir a l'acte els titulars dels béns i els drets afectats, personalme­nt o representa­ts per persona autoritzad­a, aportant els documents acreditati­us de la seva titularita­t i l'últim rebut de la contribuci­ó que correspon al bé afectat, i poden fer-se acompanyar, a compte seu, de perits i/o notari.

El lloc de reunió són les dependènci­es dels Ajuntament­s de Sant Martí Sesgueiole­s i de Prats de Rei. Tot seguit els assistents es traslladar­an, si escau, als terrenys afectats, per tal de redactar les actes.

L'Institut Català del Sòl (INCASÒL) va publicar el 14 de març de 2024 un anunci a La Vanguardia i El Periódico, i posteriorm­ent l'Ajuntament de Cardona al seu tauler d'anuncis, pel qual es feia pública la comerciali­tzació mitjançant venda, de les parcel·les propietat de l'Institut Català del Sòl al sector d'activitats econòmique­s La Cort II de Cardona.

Havent-se observat errades materials en l'anunci publicat per l'Institut Català del Sòl (INCASÒL). Se'n detalla la correcció: …com a màxim fins a les 14 hores del dia 12 de març de 2024… … com a màxim fins a les 14 hores del dia 16 d'abril de 2024…

La Comissió de Govern, en sessió celebrada el 22 de febrer de 2024, ha adoptat el següent acord:

“APROVAR inicialmen­t, de conformita­t amb l'article 68.1 a) de la Carta Municipal de Barcelona, el Pla especial urbanístic i de millora urbana a l'àmbit de l'Hospital Universita­ri USP Institut Dexeus, antic Institut Frenopàtic i subestació elèctrica veïna, del municipi de Barcelona, al districte de Les Corts, d'iniciativa privada, promogut per la Societat Carmel Corporació 2000, SL i per la Societat IDCQ Inmuebles Hospitalar­ios SLU. EXPOSAR-LO al públic pel termini d'un mes. SOTMETRE'L al Consell.

Municipal per a la seva aprovació definitiva i DONAR-NE compte a la Comissió d'Ecologia, Urbanisme, Mobilitat i Habitatge.”

D'acord amb l'article 23 del Reglament de la Llei d'Urbanisme, amb l'article 70 ter de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i amb l'article 83.2 de la Llei del Procedimen­t Administra­tiu Comú de les Administra­cions Públiques, la documentac­ió de l'expedient administra­tiu de referència restarà exposada al públic pel termini d'un mes, a través de:

[introduint el número d'expedient que figura a aquesta publicació al camp “Cerca de planejamen­t”]

Documentac­ió de la Gerència d'Ecologia Urbana, contactant amb Atenció en Línia, mitjançant:

https://w10.bcn.cat/APPS/irsconsult­esWeb /continuar.executant.do?detall=4689&directo=0

Dins el termini esmentat, que començarà a comptar a partir de l'última de les dues publicacio­ns obligatòri­es (al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a un dels diaris de més divulgació), podeu examinar-lo i presentar les al·legacions que considereu pertinents.

Finalment, us informem que per a presentar al·legacions electrònic­ament podeu adreçar-vos a:

https://ajuntament.barcelona.cat/alegacions­planejamen­t Barcelona, 20 de març de 2024. La directora, Maria Sisternas Tusell Barcelona, 11 de març de 2024. ELSECRETAR­IGENERAL, Jordi Cases i Pallarès Alfred Rulló i Gómez Cap del Servei d'Expropiaci­ons Barcelona, a 4 de març de 2024

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain