El Periódico - Català - On Barcelona

LES ESTRENES

-

TODO PASA EN TEL AVIV

Comèdia (Luxemburg / Bèlgica / Israel / França, 2018) Direcció Sameh Zoabi Repartimen­t Kais Nashif, Lubna Azabal, Yaniv Biton, Maisa Abd Elhadi Sàtira sobre el conflicte entre Israel i Palestina ambientada en l’excessiu món de les telenovel·les, i influencia­da per aquest.

FAHIM

Drama (França, 2019) Direcció Pierre François Martin-laval Repartimen­t Gérard Depardieu, Isabelle Nanty, Pierre François Martin-laval, Didier Flamand Arribat a París amb el seu pare per obtenir asil, un jove de Bangladesh entaula amistat amb un entrenador d’escacs.

LA CANCIÓN DE LOS NOMBRES OLVIDADOS

Drama (Canadà, 2019) Direcció François Girard Repartimen­t Clive Owen, Tim Roth, Saul Rubinek, Catherine Mccormack Un home recorre mig món per trobar el prodigi del violí que dècades enrere va marcar la seva vida i la de la seva família.

ANTOLOGÍA DE UN PUEBLO FANTASMA

Drama / Fantasia (Canadà, 2019)

Direcció Denis Coté Repartimen­t Robert Naylor, Jean-michel Anctil, Josée Deschenes, Diane Lavallée Un grup de desconegut­s i una espessa boira arriben a un poble mentre els seus habitants proven de digerir una desgràcia.

Y LLOVIERON PÁJAROS

Drama (Canadà, 2019) Direcció Louise Archambaul­t

Repartimen­t Kenneth Welsh, Andrée Lachapelle, Gilbert Sicotte, Rémi Girard Drama rural sobre l’impacte de les instrusion­s externes en tres ancians que han decidit aïllar-se del món.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain