El Periódico - Català - On Barcelona

Els guanyadors de cada etapa de la Volta brindaran amb Moritz

-

PER A QUALSEVOL ciclista que participi en la Volta a Catalunya, que se celebra del 23 al 29 de març, pujar al podi ja és motivació suficient. Però si, a més, resulta que els guanyadors d’aquesta edició –que és, per cert, la número 100– brindaran amb Moritz, els motius per donar-ho tot es multipliqu­en. I és que la companyia cervesera ha entrat a formar part dels patrocinad­ors de la Volta Ciclista a Catalunya, com una manera de donar-li la benvinguda al club de les firmes centenàrie­s. Una de les conseqüènc­ies més visibles és el patrocini del mallot al millor corredor català de la general, que s’entregarà al finalitzar la competició.

Aquesta vinculació de Moritz amb el ciclisme no ve d’ara, ja que la marca va patrocinar proves i fins i tot va comptar amb un equip propi als anys 70. I qualsevol aficionat al ciclisme es deu haver quedat embadocat amb els mallots vintage que va presentar fa uns quants anys. Així mateix, des de la companyia recalquen que es tracta d’un acord entre la que és la primera cervesa de Barcelona i la primera prova ciclista de Catalunya.

Amb inici a Calella i final a la capital catalana, la Volta recorrerà tot Catalunya amb un recorregut que tindrà una mica de tot: alta muntanya amb pujada a dues estacions d’esquí, una contrarell­otge i diverses etapes en què flotarà la incògnita de si s’arribarà a un final a l’esprint o triomfarà alguna escapada.

 ??  ??
 ??  ?? Volta Ciclista a Catalunya
23 al 29 de març Etapa inicial
Calella - Calella (177,5 quilòmetre­s) Etapa final Barcelona-barcelona Pàgina web www.voltacatal­unya.cat
Volta Ciclista a Catalunya 23 al 29 de març Etapa inicial Calella - Calella (177,5 quilòmetre­s) Etapa final Barcelona-barcelona Pàgina web www.voltacatal­unya.cat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain