El Periódico - Català - On Barcelona

Una carta més cervesera que mai

-

LA CERVESERIA de la Fàbrica Moritz ha estrenat nova carta i això suposa, més que una simple renovació de plats, un canvi de concepte que situa la cervesa com a centre de tota la proposta gastronòmi­ca de la casa. “Som un espai on s’elabora cervesa artesana i ara, amb aquesta renovació, donem sentit a tota l’experiènci­a de la Fàbrica. Tenim més de 30 plats en els quals intervé la nostra cervesa, raó per la qual creiem que no hi ha carta més cervesera que aquesta, almenys fins on hem arribat a investigar”, explica el xef Jordi Vilà, director gastronòmi­c de la companyia.

És a dir, no només es tracta de combinar la cervesa amb diferents plats en un exercici de maridatge, sinó d’aconseguir que estigui present en la fase d’elaboració, com un ingredient més. Prova d’això és un plat clàssic, com el pollastró a la Moritz, cuit sobre una llauna de Moritz Original, que ara s’amplia a la 7 i la 0’0. Però la gran diferència d’aquesta carta és que s’indiquen tota una sèrie de plats relacionat­s amb cadascuna de les cerveses fresques i sense pasteuritz­ar elaborades a la microcerve­seria.

Per exemple, amb l’original s’elaboren uns calamars en tempura; amb la Moritz 7, uns musclos al vapor amb patates; amb l’epidor, una taula de salmó fumat; i amb la Negra arriben els plats contundent­s: fricandó, galta o mandonguil­les. Una altra novetat són els plats XXL per compartir, del costellam de porc a la gran salsitxa amb xucrut de Moritz Original. I sí, també hi ha postres cerveseres, com el fondant de xocolata amb sorbet de Negra.

 ??  ?? Cerveseria de la Fàbrica Moritz Ronda de Sant Antoni, 41 Horari
De diumenge a dijous, de 08.30 a 01.30 hores. Divendres i dissabte, de 08.30 a 02.00 hores Pàgina web www.fabricamor­itzbarcelo­na.com
Cerveseria de la Fàbrica Moritz Ronda de Sant Antoni, 41 Horari De diumenge a dijous, de 08.30 a 01.30 hores. Divendres i dissabte, de 08.30 a 02.00 hores Pàgina web www.fabricamor­itzbarcelo­na.com
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain