El Periódico - Català

Valverde, una nit rodona

- MARCOS LÓPEZ

«S’acaben les paraules per a Leo, sembla que està marcat i sempre està sol»

AErnesto Valverde el pla li va sortir rodó. Rodó perquè va executar un pla de rotacions massives que no havia fet fins ara (va canviar sis jugadors de l’onze inicial), i va donar així descans a peces imprescind­ibles com Umtiti (no estava ni convocat), o Luis Suárez i Jordi Alba (ni es van treure el xandall) ho van veure còmodament. Rodó està sent l’inici de la Lliga del Barcelona amb un ple al 15. I Messi, a la seva. El 10 ha marcat nou gols en les primeres cinc jornades batent registres que ni tan sols ell havia aconseguit abans. O sigui, bufar i fer ampolles.

«S’acaben les paraules per a Leo. Té tant de talent, tant...», va confessar Valverde, que no trobava les paraules adequades per expressar el que acabava de veure sobre el Camp Nou. Abans ho patia; ara ho disfruta. «Es col·loca molt bé, sembla que ha d’estar marcat, però es col·loca de tal manera que sempre està sol», va afegir l’entrenador blaugrana, exalçant, un altre cop, la intel·ligència tàctica del geni argentí.

Mendilibar TÈCNIC EIBAR

I EL’ NOU’ VA DESCANSAR «És un plaer jugar amb Messi, un plaer. És el millor jugador del món, no hi ha dubte», va dir Denis Suárez, un d’aquells jugadors als quals ha rescatat Valverde. És un plaer entrenar Leo, deu pensar l’extècnic de l’Athletic. Ja no cal ni que ho digui. «Em deixa tranquil Paulinho, Semedo... A mi i a tothom, hem començat molt bé la temporada», va explicar després Robert Fernández, criticat en la reconstruc­ció de la plantilla, la mateixa que ara lidera el campionat amb cinc victòries consecutiv­es, deixant un parcial de 17 gols a favor i tan sols dos en contra.

Amb Neymar a París, barallants­e amb Cavani, i Suárez descansant a la banqueta, Messi va ser més que suficient. Fins i tot per a Mendilibar,

 ?? JORDI COTRINA ?? Digne s’anticipa amb un cop de cap al remat de Sergi Enrich, el davanter de l’Eibar, ahir a la nit al Camp Nou.
JORDI COTRINA Digne s’anticipa amb un cop de cap al remat de Sergi Enrich, el davanter de l’Eibar, ahir a la nit al Camp Nou.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain